Riviera de Trayamar / Caleta de Velez / Vélez-Málaga / Spanien

Unik fastighet 10 lägenheter och fantastiska uthyrningsmöjigheter

Pris
675 000 €
Boarea
ca 200 kvm
Driftkostnad
552 EUR/år
Tomtarea
800 kvm
Sovrum
10 Sovrum
Referensnummer
337 795

Unik möjlighet för dig som vill driva verksamhet! Fastigheten är uppdelad i 10 separata lägenheter och ligger i ett attraktivt område med gångavstånd till strand och restauranger är det här en fastighet som kan locka hyreskunder, såväl korttid som långtid. Fastigheten har ett fint läge och från de stora terrasserna har man fantastisk utsikt över havet. Från delar har man också utsikt över de vackra bergen. Fastigheten är i behov av modernisering, men har stor potential. På baksidan finns plats att bygga en gemensam pool. Så ta chansen att förverkliga din dröm här på solkusten!

Bilder
Sponsrade länkar
Gigantisk terrass med havsutsikt
Maffig villa med 10 lägenheter
Lummig och välkomnande entré
Stor terrass med grillyta
Terrassen med vy mot havet
Stor villa som omges av vacker grönska
Villan är uppdelad i 10 lägenheter, varav flera vetter mot havet
Ostört läge
Gårdsplan där man har möjlighet att anlägga trädgård
Havsutsikt
Havsutsikt
Vy mot Torre del Mar
Visa alla 12 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  ca 200 kvm
 • Enligt Nota Simple
 • Rum
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp
  Villa
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Huset har flertal terrasser, varav flera med havsutsikt.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Det finns 2 separata garage.
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  800 kvm
Ekonomi
 • Vatten och avlopp
  72 EUR/år
 • Elkostnad
  480 EUR/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  552 EUR/år
 • Beskrivning av kostnader
  Huset har stått tomt senaste tiden.
  IBI (årlig skatt) ligger på 1563 € och tillkommer utöver angivna driftskostnader.
 • Upplåtelseform
  Småhus
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Caleta de Velez är en vacker litet kustort intill Medelhavet med strandpromenad och hamn med vackra bergskedjan Sierra Tejeda i bakgrunden. Det högsta berget heter Maroma och är över 2000 m högt och det blir faktiskt snöklätt till och från under vintern. Vackert och fascinerande att skåda på håll bland palmer i värmande sol. På bergssluttningarna i närheten finns många mysiga bergsbyar och i de bördiga dalarna finns böndernas fruktodlingar. Klimatzonen är sub-tropisk och därför odlas mycket tropisk frukter som mango och avacado, men här finns även citrusfrukter, vindruvor och oliver. På vinterhalvåret är klimatet ungefär som en skandinavisk sommar och då odlas även grönsaker, rotfrukter och jordgubbar.

  Området passar både den aktiva familjen såväl dig som vill ta det lugnt och bo i ett tryggt och välskött område. Här finns en riktigt bra golfbana och det är även nära till vandringsleder. Vinterhalvåret är det ett populärt träningsområde för cyklister - allt från världseliten till motionärer. På lite mer än 1,5 h bilresa nås skidåkningen i Sierra Nevada, Europas solsäkraste och sydligaste skidanläggning. Vill man i stället ha lite storstadspuls eller ett rikt kulturutbud så finns storstaden Málaga på 30 minuters avstånd. Där finns även närmaste internationella flygplats.

  Här finns både fiske- och småbåthamn, och intill finns en lång vacker strandpromenad sammanlänkad med Torre del Mar som ligger 2 kilometer väster om Caleta de Velez. Längs hamnen och strandpromenaden finns det gott om restauranger. På den fina stranden finns beachvollybollplan och flera lekparker.

  Caleta de Velez består till stor del av villabebyggelse, men det finns även trevliga radhusområden med fina gemensamma poolområden och lägenheter intill stranden. Här finns boende som passar alla!
  På bekvämt cykelavstånd nås Aquavelis Water Park i Torre del Mar som har många åkattraktioner som passar både yngre och äldre barn.

  Varje lördag dukas det upp till lokal marknad längs huvudgatan. Här finns allt möjligt att köpa - kläder, keramik, lädervaror och växter. Det finns även lokalt odlad frukt och grönsaker till riktigt bra priser! Modern shopping i varuhus och även bio finns i det stora köpcentrummet El Ingenio uranför Torre del Mar. Missa inte denna mer okända spanska kustpärla på Costa del Sol!
Sponsrade länkar
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier