Almijara Homes / El Tomillar / Torre del Mar / Vélez-Málaga / Spanien / Nyproduktion

3:a med gigantisk terrass! Nära både stad och strand!

Pris
193 500 €
Boarea
119 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Våning
1 (Entréplan) (Hiss finns)
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
337 951

Lägenheten ligger med gångavstånd till stranden där man har en fantastisk strandpromenad, Paseo Maritimo de Poniente. Där finns även en cykelbana och en preparerad bana i sanden för joggare. Där finns också många trevliga restauranger och kaféer. Man har även gångavstånd till den populära golfbanan "Baviera Golf" samt till stadskärnan i Torre del Mar med diverse butiker och restauranger. Lägenheten har 3 sovrum som alla har garderobsförvaring. Master bedroom har dessutom sitt eget badrum. Utöver detta finns ytterligare 1 badrum. Köket och vardagsrummet ligger i anslutning till varandra och det är där man har utgång till den gigantiska terrassen. Här kan man sitta och njuta av solen mer eller mindre hela dagen.

Bilder
Sponsrade länkar
Poolområde
Visa alla 6 bilder
Sponsrade länkar
Planritning
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  119 kvm
 • Angiven yta är byggnadsyta
 • Rum
 • Våning
  1 (Entréplan)
 • Tillträde
  Kvartal 1, 2020
Byggnadssätt
 • Allmän information
  Trevligt poolområde med lummig grönska intill.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Garageplats finns tillhörande lägenheten.
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Torre del Mar var fram till 70-talet en liten fiskeby. Staden är ett genuint spanskt samhälle där man har kunnat bevara den äkta spanska atmosfären. Stadens namn kommer från alla de vakttornen i byn som man använde för att skydda kusten under den romerska och moriska tiden. Torre del Mar är en populär badort som under sommartid lockar många.
  Utmed stranden finns en fantastisk strandpromenad, Paseo Maritimo de Poniente. Det finns även en cykelbana och en preparerad bana i sanden för joggare. Utmed strandpromenaden finns många trevliga restauranger och kaféer. På en sträcka utmed stranden brukar det även hållas en nattmarknad sommartid.
  Det finns två golfbanor i närheten av Torre del Mar. Den närmaste golfbanan är Baviera golf som ligger 2 km bort från Torre del Mar i ett fint villaområde som heter Caleta de Velez. Förutom en 18- hålsbana och en driving range erbjuder Caleta de Velez en mysig fiske- och båthamn.

  Omgivningen runt Torre del Mar är idealiskt för bergsvandring, där man passerar små vita byar och får uppleva den härliga naturen med odlingar av avokado, mango, olika subtropiska frukter och vinodlingar. I och med alla vinodlingar som finns här i bergen, produceras här söta viner som är gjorda på druvan Moscatel.

  I Torre del Mar har man en vattenpark, Aquavelis Water Park, med flertal åkattraktioner som passar både yngre och äldre barn.
  I Torre del Mar har infrastrukturen gått framåt och gator och torg har restaurerats. Mellan Torre del Mar och Velez-Malaga har man byggt köpcentret El Ingenio. Här finns många klädbutiker, restauranger och en biosalong. Det finns gott om restauranger i Torre del Mar där det serveras traditionella spanska rätter, fiskrätter och även internationella rätter. I Torre del Mar finns också många barer och diskotek.

  I Torre del Mar hålls olika festligheter under året där det exempelvis i februari hålls en karneval, under påskveckan hålls processioner med musik, i maj hålls Romena, 24 juni hålls fiesta de San Juan, 16 juli hålls Maritime Procession av Virgen del Carmen, i juli hålls även Fiesta de Las Melosas och Feria de Torre del Mar m.m.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier