Los Llanos de Baviera / Baviera / Caleta de Vélez / Vélez-Málaga / Spanien / Nyproduktion

Projektet är näst intill slutsålt! Endast 1 lägenhet kvar!

Pris
133 000 €
Boarea
83 kvm
Driftkostnad
90 EUR/år
Sovrum
2 sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
339 482

Bli först att flytta in i denna nyproducerade lägenhet med 2 sovrum, 2 badrum och balkong med utsikt mot ena poolområdet. I området har man 2 mycket trevliga gemensamma poolområden med vackra grönytor intill. Garageplats ingår i priset! Det här är ett prisvärt alternativ för dig som söker bostad på solkusten. Lägenheten ligger intill populär golfbana och på ca 1,6 km avstånd finner man en lång strandpromenad med massor av restauranger.

Bilder
Sponsrade länkar
Fint poolområde
Vacker grönska
Områdesbild
Ca 1,7 km från stranden
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  83 kvm
 • Rum
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Garageplats ingår i priset!
Ekonomi
 • Samfällighet
  90 EUR/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  90 EUR/år
 • Kommentar, driftkostnad
  Man betalar ca 90 € per månad för skötsel av gemensamhetsytor.
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Caleta de Velez är ett vackert område som bland annat attraherar golfarna med sin 18-hålsbana och drivningrange. Baviera golf öppnades år 2001 och är anpassad för att passa både nybörjare och proffs. Caleta de Velez är också den lokala fiske- och båthamnen. Från Caleta de Velez kan man ta en vacker strandpromenad till Torre del Mar som ligger 2 kilometer öster om Caleta de Velez. Längs stranden finns flertal restauranger. Här finner man också beachvollyboll plan och flertal lekparker.

  Caleta de Velez består till stor del av villabebyggelse, men det finns också trevliga radhusområden med fina gemensamma poolområden och lägenheter intill stranden. Här finns något som kan passa alla.

  Caleta de Velez ligger på bekvämt cykelavstånd till Aquavelis Water Park som ligger i Torre del Mar och har flertal åkattraktioner som passar både yngre och äldre barn.

  På lördagarna dukar man upp för en populär marknad som hålls längs huvudgatan. Här finner man bland annat frukt och grönsaker till riktigt bra priser!
Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier