Behållare Behållare
Dela

Almayate Alto, Almayate, Vélez-Málaga, Spanien
Las Mariposas

Referensnummer
343 312
Boarea
334 kvm
Tomtarea
21 000 kvm
Konstruerad yta
386 kvm
Sovrum
4 Sovrum

Exklusiv villa med fint läge

Endast ca 3 mil från Malaga City hittar du denna pärla som byggdes år 2005 med 4 sovrum och 4 badrum. Fastigheten har en tomt på 21.000 kvm i soligt söderläge med fantastisk havsutsikt. Fint poolområde med gott om plats för solstolar runt om och härlig utsikt över både hav och vackert landskap. Huset har ett stort garage om 67 kvm och det finns gott om plats att parkera flertal bilar utvändigt. Larm med säkerhetskamera finns. Det här är en bostad av genomgående hög kvalité med stora sällskapsytor och fina utomhusmiljöer.

Pris
875 000 €

Exklusiv villa med fint läge

Endast ca 3 mil från Malaga City hittar du denna pärla som byggdes år 2005 med 4 sovrum och 4 badrum. Fastigheten har en tomt på 21.000 kvm i soligt söderläge med fantastisk havsutsikt. Fint poolområde med gott om plats för solstolar runt om och härlig utsikt över både hav och vackert landskap. Huset har ett stort garage om 67 kvm och det finns gott om plats att parkera flertal bilar utvändigt. Larm med säkerhetskamera finns. Det här är en bostad av genomgående hög kvalité med stora sällskapsytor och fina utomhusmiljöer.

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Fakta
Beskrivning
Boarea
334 kvm (Boareauppgifter enligt Säljaren)
Byggytan med terrasser är på 386 kvm.
Totalareal
21 000 kvm
Konstruerad yta
386 kvm
Rum
4 sovrum
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2005
Grundmur
Betong
Grund
Platta på mark
Stomme
Betong
Fasad
Puts
Fönster
2-glasfönster
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Sammanställning
Energideklaration är utförd
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering
Stort garage om 67 kvm.
Tomt/Servitut
Tomtarea
21000 kvm (Tomtareauppgifter enligt Säljaren)
Ekonomi
Beskrivning av kostnader
IBI (årlig skatt) 959 euro.
Upplåtelseform
Äganderätt
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
Almayate ligger nära Torre del Mar som fram till 70-talet var en liten fiskeby. Staden är ett genuint spanskt samhälle där man har kunnat bevara den äkta spanska atmosfären. Stadens namn kommer från alla de vakttornen i byn som man använde för att skydda kusten under den romerska och moriska tiden. Torre del Mar är en populär badort som under sommartid lockar många.
Utmed stranden finns en fantastisk strandpromenad, Paseo Maritimo de Poniente. Det finns även en cykelbana och en preparerad bana i sanden för joggare. Utmed strandpromenaden finns många trevliga restauranger och kaféer. På en sträcka utmed stranden brukar det även hållas en nattmarknad sommartid.
Det finns två golfbanor i närheten av Torre del Mar. Den närmaste golfbanan är Baviera golf som ligger 2 km bort från Torre del Mar i ett fint villaområde som heter Caleta de Velez. Förutom en 18- hålsbana och en driving range erbjuder Caleta de Velez en mysig fiske- och båthamn.

Omgivningen runt Torre del Mar är idealiskt för bergsvandring, där man passerar små vita byar och får uppleva den härliga naturen med odlingar av avokado, mango, olika subtropiska frukter och vinodlingar. I och med alla vinodlingar som finns här i bergen, produceras här söta viner som är gjorda på druvan Moscatel.

I Torre del Mar har man en vattenpark, Aquavelis Water Park, med flertal åkattraktioner som passar både yngre och äldre barn.
I Torre del Mar har infrastrukturen gått framåt och gator och torg har restaurerats. Mellan Torre del Mar och Velez-Malaga har man byggt köpcentret El Ingenio. Här finns många klädbutiker, restauranger och en biosalong. Det finns gott om restauranger i Torre del Mar där det serveras traditionella spanska rätter, fiskrätter och även internationella rätter. I Torre del Mar finns också många barer och diskotek.

I Torre del Mar hålls olika festligheter under året där det exempelvis i februari hålls en karneval, under påskveckan hålls processioner med musik, i maj hålls Romena, 24 juni hålls fiesta de San Juan, 16 juli hålls Maritime Procession av Virgen del Carmen, i juli hålls även Fiesta de Las Melosas och Feria de Torre del Mar m.m.

Almayate ligger också nära Rincón de La Victoria som är en lugn stad som ligger 12 km öster om Malaga. Staden består av fyra stadskärnor; Rincon, La Cala del Moral, Torre de Benagalbon (kusten) och Benagalbon (inland). Många spanska familjer har sina semesterhus här, vilket gör att befolkningen tredubblas under sommaren.

Playa de Rincón de la Victoria är en 2 km lång familjevänlig strand utan vind och vågor och eftersom stranden är så lång så blir det aldrig trångt här. Längs stranden finns gröna gräsytor med skuggande palmer, lekplatser, toaletter, duschar, badvakter, restauranger, kaféer och butiker.

För golfälskare finns det en golfbana som kallas Anoreta Golfbana. Här finns både driving range och putting green. Från 7:e hålet har man en otrolig utsikt över havet.

I Rincon de la Victoria hålls flertal festivaler under året och det är ofta mycket folk, parader och fyrverkerier i samband med festivalerna. I februari hålls en musikfestival, i juli hålls Feria de Rincón de la Victoria samt Maritime fiesta av Virgen del Carmen och i september håller staden den årliga Festival de la Boqueron, vilket är en ansjovis festival.

Staden har ett fascinerande kulturarv med kulturminnen och attraktioner för de som är kulturintresserade.
Det är mycket populärt att promenera vid havet utmed la Cala fram till helgedomen av Virgen del Carmen som är stadens skyddshelgon. Vägen är mycket vacker och man går genom tunnlar i klippan.
I Benagalbon ligger museet för modern konst som skapades 1995 för att bevara de kulturella traditionerna och rötterna.

I Torre de Benagalbon hittar man den romerska platsen som är en viktig arkeologisk plats där man hittat rester av fenicisk keramik, ett spa med motsvarande badrum och latriner samt en romersk villa med tretton mosaiker som var väldigt värdefulla.

Casa Fuerte de Bezmiliana ligger i ett grönområde och fungerar idag som en utställningshall med konstverk från kända konstnärer och konserthall. Fortet byggdes runt 1766 för att skydda staden mot engelska pirater.
Det finns två vakttorn i staden som hade till uppgift att övervaka havet från piratattacker. El Cantal och Torre de Benagalbon.
Cueva del Tesoro är en rad grottor som bildats under havsytan av strömmar och vågor under en lång tid. Man har hittat grottmålningar och föremål och det pratas om en dold skatt med guldmynt.

Området har ett subtropiskt klimat vilket gör att bergsgrödor så som vinrankor, mandel, oliv, mango, avokado m.m. trivs här.

De typiska maträtterna i Rincón de la Victoria är traditionell medelhavsmat där fisk och skaldjur dominerar.
Området

Använd kartan
X
Platser
  • Lo Pepe Molina
   1,76 km
  • VENTA EL PASO
   1,79 km
  • Chiringuito Niza Beach
   2,08 km
  • PURA CHISPA
   2,11 km
  • Raquel Chiringuito
   2,12 km
  • Piso de la playa!
   2,21 km
  • Colegio Público de Educación Infantil y Primaria Juan Paniagua
   2,35 km
  • Cpr Torre Jaral
   2,44 km
  • Urb.Vallemar.
   2,73 km
  • Colegio Público Rural Torrejaral
   2,74 km
  • Bebidas Merino
   1,38 km
  • Pescaderia Supermercado Martínez
   2,44 km
  • Supermercado Moreno Y González
   2,54 km
  • C.Coviran
   4,35 km
  • Supermercado La Granja
   4,35 km
  • Almayate Colegio
   2,35 km
  • Av.Parroco D.Ricardo 1
   2,62 km
  • Av.Parroco D.Ricardo 4
   2,62 km
  • Almayate
   2,95 km
  • N340-El Hornillo 22
   2,96 km
Avstånd
 • Vatten
  2,11 km
  8 min
  10 min
  34 min
 • Hållplats - Almayate Colegio
  2,35 km
  5 min
  -
  38 min

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren