Residencial Berizon / Benajarafe / Vélez-Málaga / Spanien / Nyproduktion

Prisvärt och strandnära!

Pris
114 500 €
Boarea
61 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
344 147

I Benajarafe som ligger ca 2,5 mil från Malaga finner du detta spännande nyproduktionsprojekt med 51 välplanerade lägenheter med 1-2 sovrum. Några lägenheter är handikappanpassade. Vänta inte för länge, endast 2 st kvar!

Lägenheterna har en genomgående bra standard och kommer vara försedda med stilrena kök med vitvaror samt värmepump med A/C. Privat parkeringsplats i gemensamt garage ingår i priset! De flesta lägenheterna har terrasser på ca 8-15 kvm, vissa med västläge och andra med östläge. Det kommer vara havsutsikt från i princip alla lägenheter utom vissa lägenheter som istället har trädgårdsutsikt. I området finns ett gemensamt poolområde där man kan njuta av solen hela dagen fram till solnedgången. Från bostadsområdet har man gångavstånd (ca 500 meter) till en lång och vacker sandstrand, flertal mysiga restauranger, supermarket, apotek och bank. Det är även nära till golfbanan Añoreta. Vänligen kontakta Mäklarhuset redan idag för mer information! Vi har även information om andra liknande projekt i området.

Bilder
Sponsrade länkar
Trevliga lägenheter med havsutsikt samt stilren fasad och interiör!
Översiktsbild på huskroppar och poolområdet
Residencial Berizon ligger i ett befintligt område
Utsikten från tomten som ska bebyggas
Tomten som ska bebyggas ligger i ett befintligt område
Arkitektens 3D-bild på västra sidan av området
Arkitektens 3D-bild
Arkitektens 3D-bild
Arkitektens 3D-bild
Arkitektens 3D-bild
Arkitektens 3D-bild
Arkitektens 3D-bild
Visa alla 36 bilder
Sponsrade länkar
Planritning
Exempelplanritning - Typ 2
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Välplanerade lägenheter med bra standard. Samtliga lägenheter kommer förses med stilrena kök och samtliga vitvaror ingår. AC med värme och kyla kommer finnas i både vardagsrum och sovrum. Lägenheterna kommer ha genomgående laminatgolv med undantag från kök och badrum som kommer ha klinkers. Sovrummen kommer förses med inbyggda garderober med skjutdörrar.

  Totalt är det 51 bostäder som byggs, varav 2 stycken 2:or och resterande 3:or.
  Lägenheter med 1 sovrum är slutsålda!
  Lägenheterna med 2 sovrum har priser från 114.500 € till 159.500 €.
  I angivna priser ingår privat parkeringsplats i gemensamt garage.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  61 kvm
 • Konstruerad yta är 71 kvm
 • Rum
 • Tillträde
  Beräknad inflyttning, kvartal 1 2020
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp
  Flerfamiljsbostad
 • Byggnadsår
  2020
 • Grund
  Platta på mark
 • Stomme
  Betong
 • Bjälklag
  Betong
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Vatten
  Kommunalt vatten
 • Avlopp
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning
  Värmepump med A/C
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration behövs ej
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  TV och telefonuttag i vardagsrum och sovrum.
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  De flesta lägenheterna har terrasser på 12-15 kvm. En del av dem vetter mot öster och andra mot väster och i princip alla lägenheter har havsutsikt. Lägenheterna som har terrass mot väster vetter mot det gemensamma poolområdet och har sol ända fram till solnedgång.
  I övrigt så är det en gated community med flera fina grönytor och en gemensam pool.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Egen garageplats ingår i priset!
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Benajarafe ligger ca 2,5 mil öster om Malaga längs med kusten, och det är även nära till Rincón de La Victoria och är en lugn, trevlig mindre stad ca 12 km öster om Malaga. Många spanska familjer har semesterhus här, vilket gör att befolkningen tredubblas under sommaren.

  I Benajarafe har man en väldigt fin och lång sandstrand med flera restauranger intill. Playa de Rincón de la Victoria är också en populär strand som är 2 km lång och mycket familjevänlig strand då det inte brukar vara så mycket vind och vågor. Eftersom stranden är lång så blir det aldrig trångt här. Längs stranden finns en strandpromenad med skuggande palmer, lekplatser, toaletter, duschar, badvakter, restauranger, kaféer och butiker.

  För golfälskare är det nära till golfbanan Añoreta . Här finns både driving range och putting green. Från 7:e hålet har man en otrolig utsikt över havet. Det är även nära till golfbanan Baviera Golf i Caleta de Vélez.

  I Rincon de la Victoria hålls flertal festivaler under året och det är ofta mycket folk, parader och fyrverkerier i samband med festivalerna. I februari hålls en musikfestival, i juli hålls Feria de Rincón de la Victoria samt Maritime fiesta av Virgen del Carmen och i september håller staden den årliga Festival de la Boqueron, vilket är en ansjovisfestival.

  Staden har ett fascinerande kulturarv med kulturminnen och attraktioner för de som är kulturintresserade. Det är mycket populärt att promenera vid havet utmed la Cala fram till helgedomen av Virgen del Carmen som är stadens skyddshelgon. Vägen är mycket vacker och man går genom tunnlar i klipporna. I Benagalbon finns ett museum för modern konst.
  I Torre de Benagalbon hittar man den romerska platsen som är en viktig arkeologisk plats där man hittat rester av fenicisk keramik, ett spa med motsvarande badrum och latriner samt en romersk villa med tretton mosaiker som var väldigt värdefulla.

  Casa Fuerte de Bezmiliana ligger i ett grönområde och fungerar idag som en utställningshall med konstverk från kända konstnärer och konserthall. Fortet byggdes runt 1766 för att skydda staden mot engelska pirater. Det finns två vakttorn i staden som hade till uppgift att övervaka havet från piratattacker - el Cantal och Torre de Benagalbon.
  Cueva del Tesoro är en rad grottor som bildats under havsytan av strömmar och vågor under en lång tid. Man har hittat grottmålningar och föremål och det pratas om en dold skatt med guldmynt.

  Området har ett subtropiskt klimat vilket gör att vinrankor, mandel, oliv, mango, avokado och citrusfrukter trivs bra här.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier