Torrox Costa / Torrox / Spanien / Nyproduktion

Snyggt, stilrent och strandnära!

Pris
330 000 €
Boarea
206 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
359 172

Nyproduktion endast några minuter från havet! Samtliga hus har stora takterrasser samt privat garage. Sällskapsytorna är luftiga och alla sovrum har stora fönster och inbyggda garderober. I området har man ett stort gemensamhetsområde på över 400 kvm med växtligheter samt poolområde, grillplats och gott om plats för solstolar. Kontakta Mäklarhuset redan idag för mer information!

Bilder
Sponsrade länkar
Stilrent nyproduktionsprojekt
Radhus med privata trädgårdar
Endast några minuter från stranden
Visa alla 3 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea:
  206 kvm
 • Angiven yta är konstruerad yta
 • Rum
 • Tillträde:
  2020
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp:
  Radhus
 • Byggnadsår:
  2020
 • Vatten:
  Kommunalt vatten
 • Avlopp:
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning
  En elektrisk varmvattenberedare och solpaneler installeras på taket för varmvattenförsörjning. Husen levereras med förinstallation av luftkonditioneri
 • Allmän information
  Hus med 3 sovrum. Priser och storlekar;
  Hus 3: 335.000 €, 208,73 kvm i konstruerad yta
  Hus 4: 330.000 €, 205,56 kvm i konstruerad yta
  Hus 5: 365.000 €, 210,08 kvm i konstruerad yta

  Hus med 4 sovrum. Priser och storlekar;
  Hus 1: 480.000 €, 296,15 kvm i konstruerad yta

  Samtliga PLANRITNINGAR finns bifogade under dokument/länkar.
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Husen har stora terrassytor och varje hus kommer att ha direkt tillträde från sin terrass till de gemensamma utrymmena. Trädgårdsområde har designats med växtzoner och asfalterade områden. Man kommer ha låg vegetation och träd som ger kontrollerade områden av skugga. Man kommer även ha en gemensam pool på 6 x 4 meter med grillplats intill. Ingången till området kommer att styras av en video-intercom.
Ekonomi
 • Upplåtelseform:
  Småhus
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Torrox är en mysig stad som man hittar mellan Torre del Mar och Nerja. Torrox sägs ha det bästa klimatet i Europa. Detta beror på att floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren och bergen runt omkring håller de starka vindarna borta så att det inte blir för kallt. Årsmedeltemperaturen är på 18 grader och området har närmare 3000 soltimmar per år. I och med klimatet är landskapet subtropisk med vilda vackra blommor och tropisk frukt i dalen.
  Man kan dela in Torrox i två delar, Torrox Costa som ligger nere vid havet och Torrox Pueblo som man hittar några km inåt landet.
  Torrex Pueblo är en gammal fin arabisk by med smala, branta gator med vita hus som klamrar sig fast på sluttningen av berget. På torget finns barer och restauranger och i Torrox Pueblo finns flera sevärdigheter såsom kyrkan Nuestra Senora de la Incarnacion som byggdes på 16-talet. Taket gjordes av träram Mudejar och utanför tornet reser sig en rektangulär prismaform och är krönt med en pyramidformad spira.
  Torrox Costa är en populär kustremsa för semesterfirare. Torrox kustremsa är 3 km lång. Den största stranden i Torrox Costa heter Playa Ferrara och här kan man promenera utmed strandpromenaden Paseo Maritimo med gyllengul sand som är kantad av butiker och restauranger. Vid Torrox Costa hittar man den 39 meter höga fyren El Faro. Detta är kulturarv och ett av de få exemplen av sitt slag i hela Malaga.
  Bakom Torrox hittar man många vackra vandringsleder som man kan promenera på om man vill komma ut i naturen och både få motion samt beskåda den vackra omgivningen. Uppifrån berget har man en otrolig utsikt över landskapet. Man kan även vandra utmed Torrox.
  I Torrox finns det många tillfällen att träffas och fira. Sista söndagen före jul firas Torrox festival av Migas. Migas är en traditionell maträtt från regionen som är gjord på stekt ströbröd, grön paprika och chorizo. Tusentals besökare är med vid festligheterna och får smaka på maträtten med vin till. Det är även musik och dans vid festligheten. I februari firas den nationella februarikarnevalen med gatumusikanter, tävlingar och parader. I Maj firas Cruces de Mayo, i juni Quema de Los Juas och i oktober Fair Torrox.
  I Torrox lagas rätter som är typiska för Axarquia regionen. Några specialiteter är Ajoblanco con Uvas (Vitlökssoppa med druvor), Chota a la Cazadora (Killing i Almondsås), Cordero Asado al Horno (Roast Marinerad Lamm) och söta Churros.
Sponsrade länkar
Klicka här för att börja använda kartan
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier