Marinsa Beach / Costa del Sol / Torrox Costa / Torrox / Spanien / Nyproduktion

Moderna lägenheter med havsutsikt!

Marinsa Beach
Pris
155 000 €
Boarea
76 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
364 267

Endast 300 meter till fin sandstrand med strandpromenad ligger detta nyproduktionsprojekt med moderna lägenheter. Klart för inflyttning under 2020.

Lägenheterna med 2 sovrum är på 69-76 m²och har stora balkonger på ca 20 m²antingen i sydöst- eller sydvästläge, alla med havsutsikt. Det finns även lägenheter i markplan med stora uteplatser på 35-138 m², vissa med havsutsikt. I området kommer det att finnas ett gemensamt poolområde där man kan njuta av solen hela dagen fram till solnedgången. Från bostadsområdet är det gångavstånd till en lång och fin sandstrand och en strandpromenad där det finns många mysiga restauranger. I priset ingår parkeringsplats i garage och förråd. Varmvattnet värms via solpaneler vilket ger låga driftskostnader.
Priserna är exklusive moms om 10%.

Vänligen kontakta Mäklarhuset redan idag för mer information!

Bilder
Sponsrade länkar
Beläget nära fin sandstrand
Havsnära nyproduktion till bra pris!
Gemensam pool i området
Stilren design
Stilren design
Modern öppen planlösning
Modern öppen planlösning
Fasad från öster
Fasad från väster
Strandnära läge
Endast 200 m till lång fin sandstrand
Nära även till stranden i El Morche
Visa alla 13 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Exempel på lägenhet med balkong mot sydost
Exempel på lägenhet med balkong mot sydväst
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utgång till balkong/terrass från vardagsrummet och ett av sovrummen. 2 sovrum med inbyggda garderober och 2 badrum, varav ett är en-suite. installation av kök och värmepumpar med A/C tillkommer.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  76 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Angiven boarea är kontstruktionsyta. Ytorna varierar mellan 69-76 m².
 • Rum
 • Tillträde
  4:e kvartalet 2020
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
 • Byggnadsår
  2019-2020
 • Grund
  Platta på mark
 • Stomme
  Betong
 • Bjälklag
  Betong
 • Fasad
  Puts
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Vatten
  Kommunalt vatten
 • Avlopp
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning
  Förberett för värmepump med AC. Varmvatten via solpaneler.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Internet via fiber finns i området.
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Lägenheterna med 2 sovrum har balkonger på 19-20 m²antingen i sydöst- eller sydvästläge, alla med havsutsikt. Det finns även lägenheter i markplan med stora uteplatser mellan 35-138 m², vissa med havsutsikt
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplats i garage och förråd ingår i priset.
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Torrox ligger endast 7 km från Nerja och består av 3 byar - Torrox Costa, Torrox Pueblo och Torrox Park. Det bästa klimatet i Europa sägs finnas här i Torrox. Det beror på att floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren och bergen runt omkring håller de starka vindar och dåligt väder borta så att det inte blir för kallt klimat på vintern heller. Området har över 320 soldagar per år. Klimatet i den här delen av Spanien är subtropiskt och det odlas mycket frukt i dalgångar och på bergssluttningar.

  Torrox Costa ligger längs med kusten och har flera fina stränder och en härlig lång strandpromenad där du kan njuta av solnedgången. Längs huvudgatan i byn hittar man affärer och på måndagarna även den lokala marknaden. Svänger man ner, 1 kvarter så kommer man till den fina strandpromenaden Paseo Maritimo som går från fyren El Faro vidare till den intilliggande byn El Morche. Strandpromenaden är kantad av restauranger. Byarna Torrox Costa och El Morche håller på och växer samman. Om några år när nyproduktionsprojekten direkt intill stranden är färdiga så kommer det bara vara en flodfåra som skiljer byarna åt.

  Torrox Pueblo är en mysig liten spansk bergsby som ligger med bekvämt avstånd till kusten och erbjuder förutom spanskt byliv, smala gränder och vackra vyer. Här klamrar sig de vita husen fast på bergssluttningen. På byns lite större torg finns barer och restauranger och byns kyrka. Vid det mindre bytorget finns en liten äldre kyrka från 1500-talet "Iglesia o ermita de San Roque". Omkring Torrox Pueblo, på landet eller som man säger i Spanien - på campon, hittar man många hus med natursköna lägen. Här i bergen finns också många vackra vandringsleder. Vyerna uppifrån bergen är otroligt vackra.

  Torrox Park är ett lugnt fint bostadsområde mellan Torrox Costa och Torrox Pueblo. Här hittar man även områdets campingplats. Det är endast 1 km ner till den härliga stranden vid Peñoncillo som har flera mysiga strandrestauranger som kallas för Chirungitos på spanska.

  I Torrox finns många tillfällen att träffas och fira. Sista söndagen före jul firas Torrox festival av Migas. Migas är en traditionell maträtt från regionen som är gjord på stekt ströbröd, grön paprika och chorizo. Tusentals besökare är med vid festligheterna och får smaka på maträtten med vin till. Det är även musik och dans vid festligheten. I februari firas den nationella februarikarnevalen med gatumusikanter, tävlingar och parader. I Maj firas Cruces de Mayo, i juni Quema de Los Juas och i oktober Fair Torrox.
 • Kommunikationer
  Bussar finns till Malaga, Torre del Mar och Nerja.
Sponsrade länkar
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier