Playa Marinsa

Playa Marinsa


Torre del mar— Vélez-Málaga— Spanien— Nyproduktion

Playa Marinsa



Tillhör projekt Playa Marinsa
Torre del mar— Vélez-Málaga— Spanien— Nyproduktion

Penthouse med enorm terrass och havsutsikt

Vill du ha ett riktigt penthouse med hiss direkt in i lägenheten? Då är det här takvåningen för dig! Nyproducerad och inflyttningsklar lägenhet med stor terrass, om 178 kvm i alla väderstreck med fantastisk bergs- och havsutsikt. Det här är en exklusiv bostad för dig som söker det lilla extra.

Takvåningen ligger nära en av de populäraste stränderna på Costa del Sol och från både den enorma terrassen och lägenheten har man fantastisk utsikt över Medelhavets glittrande vatten. Bostadsområdet heter Playa Marinsa och har stora vackra gemensamhetsytor. Här finns ett fint poolområde, vackra planteringar, lekplats och padelbana.

Torre del Mar är en levande kuststad med en lång, trevlig strandpromenad. Playa Marinsa ligger bara några hundra meter från stranden och strandpromenaden, och i Torre del Mar är det lätt att promenera då det huvudsakligen är plan mark. Längs stranden finns fina cykelvägar samt ett joggingspår i sanden. I området finns det gott om restauranger, matbutiker och små klädbutiker. Man har även nära till inomhusgallerian El Ingenio samt till vattenlandet Aquavelis.

För den som gillar golf så ligger den populära golfbanan Baviera i området intill och det är endast 30 minuter med bil från Málaga, vilket gör det väldigt smidigt att flyga till sitt alldeles egna semesterparadis.

Det här är ett boende utöver det vanliga. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information eller att boka visning!


Referensnummer
370 172
Boarea
94 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2021-11-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.