Benajarafe

Benajarafe


Vélez-Málaga— Spanien

Benajarafe



Vélez-Málaga— Spanien

Villa med havsutsikt och saltvattenspool!

reserverad
Välbyggd villa i centrala Benajarafe belägen i trevligt villaområde, endast 500 m till stranden. Villan har välkomnande entré, stort vardagsrum med havsutsikt, kök med stor matplats som även den har havsutsikt, 4 sovrum, 2 badrum och uteplatser i alla väderstreck. Vissa terrasser har havsutsikt, andra fin bergsutsikt. Låg förbrukningskostnad då varmvatten och värme kommer från solpaneler och här finns vattenburet golvvärmesystem på ett våningsplan och vattenburna element i det nedre. Sån komfort är inte vanlig i södra Spanien! Här finns privat pool, vacker terrasserad trädgård, garage, carport och förråd.

Redan vid den välkomnande entrén märker man hur välskött både hus och trädgård är. Här finns en stor altan med grill som sommartid täcks av ett tak av vinblad och där ni kan skörda era egna vindruvor. Under våren bjuds man på blomsterprakt från blåregnet som klättrar längs en mur och under sommaren står bougainvillean för fägringen. Husets huvudentré leder in till en liten hall och från denna nås kök med matplats och vardagsrummet. Det finns även en köksentré från altanen med grillplats. Smidigt att grilla och duka för middag utomhus när köket är precis intill. Vidare finns ett stort vardagsrum med stor terrass utanför, som nås från både vardagsrum och kök. På detta våningsplan finns även ett generöst tilltaget dubbelrum och ett badrum. På nedervåningen finns 3 sovrum till med inbyggda garderober och husets andra badrum. Det finns även ett stort rum med egen ingång som används som hobbyrum/tvättstuga/förråd och för den som behöver ett 5:e sovrum och ännu ett badrum går det enkelt att ändra till det.

I trädgården finns många fruktträd så ni kan äta egenodlad mango, avakado, papaya, kiwi, citron, apelsin, mandarin, äpple, fikon mm. I ett hörn av trädgården finns till och med en liten hönsgård. Några höns kommer med på köpet för den som vill ha färska ägg varje dag! Framför pågår byggnation av en ny villa som blir klar inom kort. Hela konstruktionen är byggd och den blir inte högre än ni kan se på bilderna.

Villan säljs exklusivt med Mäklarhuset. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka visning i detta vackra hus!


Referensnummer
380 323
Boarea
146 kvm
Driftkostnad
1 772 EUR/år
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2021-06-10

Mäklarhuset Nerja

Denna villa på Benajarafe såldes av oss 2021-06-10. Se alla våra försäljningar i Vélez-Málaga samt även på Benajarafe.

Boka värdering
Emma Sabovic, ansvarig mäklare i Nerja

Emma Sabovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.