La Alqueria / Benahavís / Spanien

Pris
525 000 €
Boarea
267 kvm
Tomtarea
674 kvm
Sovrum
4 sovrum
Referensnummer
208 676

Toppmodern villa med atmosfär och utsikt. I ett litet stängt område, strax ovanför San Pedro de Alcantára, bara några kilometer från kusten, ligger denna rymliga familjevilla om 267 m2 med 6 rum och kök. Området, som byggdes 1999, är eftertraktat tack vare sitt nära läge till både kust och berg. Villan är byggd i modern stil och håller genomgående hög klass på alla materialval. Välskött tomt på 674 m2 och ett härligt poolområde med sol hela dagen.

La Alquería ligger 10 minuter från den trevliga bergsbyn Benahavís, som har Málagaprovinsen starkaste ekonomi och ett stort gastronomiskt utbud. Lika nära är det ner till kusten och på 10 minuter når man San Pedro och strax därefter Puerto Banús. En spatiös villa med gott om sällskapsytor och högt i tak, trevliga terrasser med sol hela dagen och utsikt över Atalayas golfbana. Välkommen!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 25 bilder
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Entréplan
  Välkomnande entré med garageuppfart och plats för 2 bilar i garaget. Stensättning upp till husets entré, hall med gäst WC.
 • Kök
  Till vänster om hallen ligger ett rymligt kök med gott om arbetsytor och bardel. Inglasad frukostplats eller kontorsdel. Det genomgående köket har utsikt åt både öst och väst. I öster finns grovkök med utgång till terrass och trädgård. Utanför köket finns en stor salong med matsal och utgång till terrass i väster. Dubbel takhöjd, 6 meter, ger rymd åt hela huset.
 • Plan 1
  En halvtrappa upp ligger andra vardagsrummet med synliga takbjälkar, öppen spis och stora glaspartier ut mot pergola, trädgård och poolområde. Högt i tak.
 • Masterbedroom
  Masterbedroom har stor terrass med utsikt över Atalayas golfbana. Inbyggda garderober av god kvalitet och fullt utrustat badrum.
 • Sovrum
  Både sovrum 1 och 2 har gott om ljusinsläpp, fin utsikt och inbyggda garderober. Två fullt utrustade badrum.
 • Souterrängplan
  Separat pentry och sovrum med garderobsvägg och sällskapsrum. Fullt utrustat badrum. Källarförråd och garage med plats för 2 bilar.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  267 kvm
 • Rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1999
 • Allmän information
  12 hus inom det stängda och bevakade området. Padelbana som tillhör föreningen. Energieffektiv och billig naturgas indragen i fastigheten, som har flera element.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  ADSL finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån.

  Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras.
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Uppväxt trädgård med palm, buskar och automatisk bevattning.
  Uteplats med grill och gott om utrymme för både mat- och soffgrupp. Plan gräsyta ocn en pool i solläge om 8x4 meter.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Garage med plats för 2 bilar.
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  674 kvm
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Småhus
Området
 • Angränsande till Marbella kommun ligger Benahavís, den eftertraktade och centralt belägna pärlan och tillika Málagaprovinsens rikaste kommun. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Tack vare sitt centrala och kustnära läge nära Marbella, har kommunen blivit en av de mest populära efter hela Costa del Sol. Själva bergsbyn, som ligger 7 km och drygt 10 minuter från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger. Staden har en välrenommerad publik skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser.

  Benahavís är en till ytan stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, La Heredía, El Madroñal, Los Arqueros och La Alquería. Nära till det mesta och ofta med en fantastiskt fin utsikt.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Följ oss i sociala medier