Marbella Club Hills / Benahavís / Spanien / Nyproduktion

Pris
503 500 €
Boarea/biarea
113,6/31,3 kvm
Avgift
300 EUR/mån
Sovrum
3 Sovrum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Referensnummer
307 352

Marbella Club Hills kommer att utformas till ett elegant, modernt bostadsområde bestående av 16 villor med 4 sovrum och 110 lägenheter med 2 till 4 sovrum med storlek från 104 till 224 kvadratmeter plus rymliga terrasser och trädgårdar.
Området är omgivet av gröna kullar och erbjuder fantastiska vyer över berg och hav i en lugn och stillsam miljö endast 10 minuter från Puerto Banús och 20 minuter från Marbella, med ett område på 150.000 kvadratmeter vilket gör det till ett utmärkt område för ett elegant gated community.

Marbella Club Hills erbjuder idrottsanläggningar, inklusive toppmoderna gym, flera inomhus- och utomhuspooler för vuxna och barn, två tennisbanor och två paddeltennisbanor samt lekplatser för barn.
Vidare ger föreningen med Marbella Club köpare möjligheten att få tillgång till Marbella Club & Puente Romano Hotels bekvämligheter, inklusive deras: Golfbanor, Ridcenter, Beach Clubs, Tennis Club, Spa och barnklubb, med förbehåll för tillgänglighet.

Projektet kommer att byggas i 2 faser, varav antalet enheter i fas 1 blir 55 och 71 i fas 2.
Tidslinjen för projektet är mindre än 3 år, varför byggandet av fas 1 börjar våren 2017 med en planerad leverans i slutet av 2018, medan byggandet av fas 2 är planerat att starta i början av 2018 med en beräknad leverans i slutet av 2019.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 23 bilder
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  113,6 kvm
 • Biarea
  31.3 kvm
 • Rum
 • Våning
  2 av 3
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2019
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras. ADSL och fiber finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: Ingår i avgiften.
Ekonomi
 • Avgift
  300 EUR/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår garage
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Angränsande till Marbella kommun ligger Benahavís, den eftertraktade och centralt belägna pärlan och tillika Málagaprovinsens rikaste kommun. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Tack vare sitt centrala och kustnära läge nära Marbella, har kommunen blivit en av de mest populära efter hela Costa del Sol. Själva bergsbyn, som ligger 7 km och drygt 10 minuter från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger. Staden har en välrenommerad publik skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser. Benahavís är en till ytan stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, La Heredía, El Madroñal, Los Arqueros och La Alquería. Nära till det mesta och ofta med en fantastiskt fin utsikt.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier