Villa Jacaranda

Villa Jacaranda


San Pedro Alcántara— Marbella— Spanien

Villa Jacaranda



San Pedro Alcántara— Marbella— Spanien

Här finns möjlighet att förverkliga den andalusiska drömmen bara några minuters promenad från genuina San Pedro Alcántara. Underbar familjevilla i lugnt och soligt läge på välplanerad subtropisk trädgård.

Denna pärla om totalt 260 kvm och 4 sovrum ligger på lugn gata med sol hela dagen. Bra planlösning med stort lantkök och generösa sällskapsytor. Villan på ett plan är i gott skick och idag används ett av sovrummen som separat studio med eget kök, toalett och takterrass. Perfekt för gästboende eller generationsboende.

Tomten är helt plan och perfekt planerad. Stor gräsyta, generös pool med sol hela dagen, utekök och lusthus. I trädgården finns palmer, mandarin-, oliv-, citron-, mango-, plommon-, avocado-, och bananträd, samt palmer, bouganvilleas, hibiskus och flera andra gröna buskar. Ett sant nöje att vandra runt i trädgården.

Känslan är att bo på landet med promenadavstånd till både strand, golfbana och pulserande stadsliv året runt. Dessutom bara en kort bilfärd till Puerto Banús och Marbella. Välkommen!


Referensnummer
313 910
Boarea
260 kvm
Driftkostnad
1 050 EUR/år
Tomtarea
935 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2021-06-11

Mäklarhuset Malaga

Denna villa på Villa Jacaranda såldes av oss 2021-06-11. Se alla våra försäljningar i San Pedro Alcántara samt även på Villa Jacaranda.

Boka värdering

Michael Montin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.