Pasaje Torre del Mar / San Pedro Alcántara / Marbella / Spanien

Utgångspris
250 000 €
Boarea
161 kvm
Avgift
49 EUR/mån
Sovrum
4 Sovrum
Våning
2 (Hiss finns)
Referensnummer
330 451

Ljus lägenhet med stor potential mitt i San Pedro vid den populära Boulevarden.

Denna bostad om 4 sovrum har ett högt och fint läge med två balkonger och utsikt över staden. Lägenheten har används som kontor de senaste åren och saknar kök så här finns chansen för dig som vill skapa något eget och unikt. Här har du nära till allt och slipper vara beroende av bil. I San Pedro är det folkliv året runt och det finns mängder av bra restauranger och affärer precis runt hörnet. Välkommen!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 14 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Vardagsrum
  Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong med utsikt över staden, Boulevarden och med viss havsglimt.
 • Sovrum
  4 ljusa sovrum varav ett är förberett för att installera kök. Inbyggda garderober i några av rummen och utgång till balkong från ett rum.
 • Badrum
  Två kaklade badrum med badkar.
 • Kök
  Då lägenheten har används som kontor finns det inget kök installerat i dagsläget.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  161 kvm
 • Rum
 • Våning
  2
Balkong
 • Balkong i sydväst med utsikt över staden och med viss havsglimt. Utgång från vardagsrum och med utrymme för bord och stolar.
Balkong
 • Balkong i norr med utgång från ett av sovrummen.
Ekonomi
 • Avgift
  49 EUR/mån
 • IBI
  61 EUR/mån
 • Basura
  16 EUR/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  77 EUR/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Det finns flera anledningar till att San Pedro, den spanska staden som är en del av Marbella, har blivit mycket populärt. Den spanska charmen, de många tapasbarerna, trevliga affärer och ett myllrande folkliv. Ja, ibland känns det som om tiden stått stilla i San Pedro de Alcántara. Mitt i internationella Marbella finns denna trevliga stad med mycket egen identitet.

  San Pedros infrastruktur har fått en ordentlig ansiktslyftning under de senaste åren. Efter många års arbeten med tunneln under staden, stod den färdig under Juni 2012. Ovan tunneln finns nu en boulevard med lekplatser och barer och fullt med folk både på dagen och kvällen. Strandpromenaden mellan San Pedro och Puerto Banús är balsam för själen och för den som vill maximera fortsätter promenaden ända in till Marbella. Flera trevliga strandrestauranger, barer, utomhusgym och lekplatser för barnen. Under 2012 färdigställdes också Marbellas största parkområde i San Pedro, något som uppskattas av både fast boende och tillfälliga besökare.

  San Pedro ligger strategiskt bekvämt och har nära till allt. Golfbanorna i gröna Nueva Andalucia nås på några minuter med bil, till lyxhamnen Puerto Banús är det bara några kilometer och med tio minuter till både Marbella och Estepona, är det ett nöje att göra små utflykter. Klimatet i San Pedro är detsamma som i Nueva Andalucia och Marbella stad, helt fantastiskt. Berget Sierra Blanca skyddar mot kalla nordanvindar och skapar ett mycket gynnsamt och unikt mikroklimat med behagliga temperaturer året runt.

  Utbudet av aktiviteter i San Pedro med omnejd är i det närmaste outtömligt. Trevliga bergspromenader i norra Nueva Andalucia invid Istansjön eller utefter strandpromenaden ger ro för själen. Golfbanorna Aloha, Las Brisas, Los Naranjos och La Quinta är kända för världens alla golfare och de många gym-, tennis- och padelklubbarna gör att alla kan få sitt lystmäte. På bara 2 timmars avstånd finns också skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från November till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa. Utöver detta tar det bara en halvtimma med bil för att upptäcka de trevliga och vackra bergsområdena med genuint levande vita byar med starka traditioner och stor charm.

  För den shoppingintresserade finns det mesta i San Pedro. Mängder av högklassiga mataffärer med färsk fisk, kött, frukt och grönsaker. På bara några minuter nås lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. Vill man bredda och fördjupa utbudet ytterligare, når man från San Pedro enkelt både till Marbella stad och stora det shoppingcentret La Cañada.

  Avstånd:
  Flygplatsen i Malaga - ca 65 km
  Nueva Andalucia - ca 3 km
  Estepona - ca 20 km
  Marbella - ca 10 km
Sponsrade länkar
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier