Villas y Golf / Guadalmina Alta / Marbella / Spanien

Pris
470 000 €
Boarea/biarea
183/30 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Referensnummer
334 983

Ett fantastiskt radhus i utmärkt skick vid Guadalmina Golf i en eftertraktad stängd urbanisation med 24 timmars vakt.

Huset är fördelad på 2 våningar med 4 stora sovrum, alla med plats för dubbelsängar. Största sovrummet har fullt utrustat badrum ensuite. Rymligt och ljust vardagsrum i söder med öppen spis och utgång till en täckt terrass med privat trädgård. Köket är fullt utrustat och har en separat tvättstuga.

Området är väldigt barnvänligt med stora ytor för lek och två pooler, varav en är barnvänlig. Huset har ett perfekt läge med 2 minuters bilresa från Guadalminas köpcentrum som erbjuder ett brett utbud av affärer, restauranger, banker och 5 minuters bilresa till stranden. Det är en idealisk plats för de som söker en bostad nära golf i ett av de mest exklusiva områdena på Costa del Sol. Välkomna!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 18 bilder
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Småhus
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Guadalmina Alta är ett väletablerat och eftertraktat bostadsområde i Marbella, 1,5 km från San Pedro de Alcántara, 4 km från Puerto Banus samt 8 km från Marbella stad. Stranden ligger 1,5 km från bostaden. Här ligger ansedda Hotell Barceló.

  Guadalminas shoppingcenter erbjuder ett flertal trevliga restauranger, barer och affärer. Enkel access till både kustväg och San Pedro.

  Guadalminas golfbana är en av kustens mest traditionsrika och har ett mycket aktivt klubbliv. Hela anläggningen har under senare år rustats till toppskick och här kan ni spela 36 hål samt även en 18-håls korthålsbana. Generösa träningsytor och i anslutning till klubbhuset finns nybyggt gym, pool och en populär restaurang med flera terrasser.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier