Marein Village / Nueva Andalucía / Marbella / Spanien / Nyproduktion

Pris
315 000 €
Boarea/biarea
130/25 kvm
Avgift
180 EUR/mån
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
350 642

Marein Village är ett nytt projekt med 28 radhus i ett gated community. Nära alla faciliteter och bekvämligheter som mataffärer, skolor, golfbanor, sportområden och endast några minuter från Puerto Banús och stranden.

Radhusen har utformats för att skapa ett hem som är både modernt och funktionellt. Varje detalj i konstruktionen har studerats noggrant för att ge komfort och exklusivitet, med högsta standard och förstklassiga materialval. Stora golvplattor i porslin, luftkonditionering i varje rum samt fullt utrustat kök med vitvaror från Neff.
Samtliga bostäder har 3 sovrum, 2 badrum plus gästtoalett, samt en trädgård eller trädgård och egen terrass. I försäljningspriset ingår också ett privat garageutrymme.
Marein Village erbjuder det bästa av Medelhavets livsstil i ett perfekt läge, endast 1,5 km från Puerto Banus och mycket nära alla typer av tjänster och faciliteter.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 15 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  130 kvm
 • Biarea
  25 kvm
 • Rum
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage:
Ekonomi
 • Avgift
  180 EUR/mån
 • IBI (fastighetsskatt)
  90 EUR/mån
 • Basura (sophämtning)
  15 EUR/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  105 EUR/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Det finns många anledningar till att Nueva Andalucia har blivit ett av Marbellas mest populära områden. Det centrala men lugna läget med ett fantastiskt behagligt klimat året runt. Fantastiska vyer både mot det vackra berget Sierra Blanca och mot Gibraltar och Afrika i sydväst. Den vackra naturen med kullar och frodiga trädgårdar, de många golfbanorna av världsklass, Centro Plaza med sin internationella atmosfär, det internationella Casinot, genuina La Campana med sina många tapasbarer, restauranger och butiker. Utöver detta uppskattar många närheten till både lyxhamnen och nöjesmetropolen Puerto Banús, samt genuint spanska San Pedro de Alcántara med sitt myllrande folkliv och rika utbud av affärer och restauranger.

  Stränderna i Nueva Andalucia håller också mycket god klass och utefter den nyrustade strandpromenaden som sträcker sig från San Pedro till Marbella, njuter människor av energigivande promenader och trevliga strandhugg bland de många strandrestaurangerna. I Nueva Andalucia är det lätt att trivas, här finns något för alla under årets alla månader. Utbudet av aktiviteter i Nueva Andalucia med intilliggande områden är i det närmaste outtömligt. Trevliga bergspromenader i norra Nueva Andalucia invid Istansjön eller utefter strandpromenaden ger ro för själen. Golfbanorna Aloha, Las Brisas, Los Naranjos och La Quinta är kända för världens alla golfare och de många gym-, tennis- och padelklubbarna gör att alla kan få sitt lystmäte. På bara 2 timmars avstånd finns också skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från november till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa.

  Utöver detta tar det bara en halvtimma med bil för att upptäcka de trevliga och vackra bergsområdena med genuint levande vita byar med starka traditioner och stor charm. För den shoppingintresserade finns det mesta runt hörnet. Mängder av högklassiga mataffärer, möjlighet att köpa svenska livsmedel i flera butiker, lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. I Nueva Andalucias urspungsdel, La Campana, finns dessutom flera charkuterister och delikatessbutiker med säsongens färska råvaror och färsk fisk. Vill man bredda utbudet når man enkelt både San Pedro, Marbella stad och stora shoppingcentret La Cañada.
Sponsrade länkar
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier
  }