Cortijo Paco Romo / Paco Romo / Nerja / Spanien

För dig med affärssinne eller för perfektionisten och livsnjutaren!

Pris
1 475 000 €
Boarea
1 108 kvm
Tomtarea
2 319 kvm
Sovrum
11 sovrum
Referensnummer
341 364

Unik möjlighet att köpa en villa utöver det vanliga som i ett magnifikt upphöjt läge har utsikt över både hav, berg och stad. Byggnaden är på över 1000 kvm och erbjuder oändliga affärsmöjligheter. Huset är fullt möblerat och här finns stora sällskapsutrymmen, 4 kök, 11 sovrum och 10 badrum (varav 6 är en suit). I dagsläge har huset ett bibliotek/konferensrum om 59 kvm som enkelt går att göra om till flera sovrum. Vinkällare finns och likaså ett stort garage med plats för flera bilar. Vackra utemiljöer med ett fantastiskt poolområde som omgärdas av grönska. Poolen är på 88 kvm (11 * 8 meter). Ute finns vidare grillplats, vacker trädgård med både plana gräsytor och vackra planteringar, flertal terrasser samt gott om parkeringsplatser. På fastigheten har man också en separat gästlägenhet. Matbutik ligger 400 meter från huset och restaurang finns endast 500 meter från huset. Visning är ett måste för uppleva det som ord inte kan beskriva om fastigheten!

Bilder
Sponsrade länkar
Fantastisk utsikt
Ett poolområde utöver det vanliga!
Grönskande trädgård
Vacker bergsvy
Fantastisk havsutsikt
Uteplats med vacker utsikt
Luftigt vardagsrum
Matrum och sällskapsytor i öppen planlösning
Sovrum med utgång till solig balkong
Stort sovrum
Rymligt sovrum
Arbetsrum/sovrum
Visa alla 17 bilder
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  1108 kvm
 • Angiven yta är totalt kontstuerad yta.
 • Rum
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp
  1-plansvilla med källare och separat gästlägenhet
Energideklaration
 • Energiklass
 • Energiprestanda
  11 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2013-09-24
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  2319 kvm
Ekonomi
 • Beskrivning av kostnader
  IBI - årlig skatt (från år 2015) 2320 €.
 • Upplåtelseform
  Småhus
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Trots hård konkurrens förblir Nerja en av de mest populära turistdestinationerna. Fiskebyn Nerja är en av de platser som behållit sin traditionella charm med sina vitkalkade hus och trånga gator samtidigt som man här finner alla moderna faciliteter man kan önska sig. Här finns bland annat över 300 restauranger och paella är en av de rätter som erbjuds.
  Namnet Nerja betyder "rikliga källa" och överflödet av vatten har gett detta område vid Nerja ett tropiskt klimat och en vacker grönska.
  Balcón de Europa är Nerjas mest kända landmärke och är en central plats för stadens aktiviteter. En promenad längs med Balcón de Europa erbjuder spektakulära panoramautsikter över hela kuststräckan.
  Det finns tolv stränder som ligger inom Nerjas provinsiella gränser. Nerja kan skryta med några av de bästa stränderna på Costa del Sol. Från den långa vida sandstranden som du hittar på Burriana till Playa de Maro, stranden Maro som år 2013 röstades fram som den bästa i Andalusien och den andra bästa i hela Spanien. Kristallklara vatten och oslagbart landskap gör att stranden i Maro är en solklar favorit för många. En av de vackraste utomhusaktiviteterna är att paddla havskajak mellan Nerjas strand Burriana till Maro. Man kan då se allt från gömda stränder till turkost vatten fyllt med grottor och stora vattenfall. I ett spanskt TV-program drog man man slutsatsen att "Paradiset existerar och det är här i Andalusien."
  En av de mest populära sevärdheterna i Málaga är grottorna i Nerja. De upptäcktes 1959 och är ungefär fem kilometer långa och har flera olika sektioner som är öppna för allmänheten.
  Det högsta berget längs kusten heter El Cielo som översätts till "Himlen". Med sina 1 508 meter erbjuds man här makalösa vyer över det kringliggande landskapet. En klar och fin dag kan man se hela vägen från Almunecar till Malaga.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier