Capistrano Garden / Nerja / Spanien / Nyproduktion

Nyproduktion i vackra Nerja med panoramavy över Medelhavet

Pris
395 000 €
Boarea
137 kvm
Tomtarea
124 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
349 824

Intill det populära området Capistrano Village byggs nu området Capistrano Garden. Här uppförs 4 parhus i två våningar med flertal terrasser, takterrass och privat pool. Från alla hus kommer man ha fantastisk havsutsikt!

Entréplan i hus 1, 2 och 3 består av två sovrum och ett badrum medan man i huskropp 4 har två sovrum och två badrum. De båda sovrumen har stora fönsterpartier och utgång till poolområdet.
I över plan finner man kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ytterligare ett sovrum och badrum. Intill köket finns en trappa som leder upp till den stora takterrassen och här finns också ett praktiskt förrådsutrymme. Från vardagsrummet och sovrum har man utgång till ytterligare en terrass på över 9 kvm. Till hus 1, 2 och 3 finns carport.

I närområdet finns restauranger och matbutik och det finns också lokalbuss som passerar området. Ca 15-20 minuters promenad till den populära stranden Burriana.

Bilder
Sponsrade länkar
Illustration - Drönarvy
Illustration - Fasadbild
Översiktsbild
Illustration - Entréplan hus 1 och 2
Illustration - Övre plan hus 1 och 2
Illustration - Takterrass hus 1 och 2
Illustration - Entréplan hus 3 och 4
Illustration - Övre plan hus 3 och 4
Illustration - Takterrass hus 3 och 4
Visa alla 9 bilder
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  137 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Rum
 • Tillträde
  Byggnationen beräknas vara klar i april 2019
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2019
 • Grundmur
  Betong
 • Grund
  Platta på mark
 • Stomme
  Betong
 • Fasad
  Puts
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Larm finns
  Ja
 • Vatten
  Kommunalt vatten
 • Avlopp
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning
  Värmepump luft-luft
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Fiber finns i området.
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Husen har flertal terrasser. Vid poolområdet finns plats att placera solstolar. Från ena sovrummet i entréplan har man utgång till en mindre terrass och därutöver har man också en terrass på ca 9 kvm i övre plan samt en stor takterras med fantastisk utsikt.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Carport innanför grindar. Gott om parkeringsmöjligheter på gatan.
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  124 kvm
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Småhus
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Nerja är en av de vackraste småstäderna i Spanien. Från början var Nerja en liten fiskeby som med tiden vuxit till en småstad med ca 21.000 invånare. Staden har lyckats behålla sin traditionella charm med vitkalkade hus utsmyckade med vackra smidesdetaljer. I "gamla stan" hittar man många smala gränder, flera helt utan trafik, samtidigt som alla moderna faciliteter man kan önska sig finns. Det finns ca 300 restauranger och tapasbarer i stan och självklart är paella en av rätterna som erbjuds på menyn.

  Ortsnamnet kommer från morernas tid. Nerja hette från början Narixa, som på arabiska betyder ungefär källa eller överflöd av vatten, och här i området finns flera naturliga källor och floder. Nerjaområdet är grönt och frodigt året om. Naturen är vacker och dramatisk och erbjuder många vackra vyer med höga berg och djupa dalar. Med ca 320 soldagar om året och höga berg som skyddar området från kyla och hetta känns klimatet för oss från norra Europa som sommar året runt och därför är det ett populärt område året runt. Området kring Nerja ligger i Europas enda sub-tropiska växtzon. Bönderna i området odlar mest tropiska frukter som mango, avacado, chirimoya, men även citrusfrukter och mandelträd finns det gott om. På vintern odlar de även vanliga grönsaker och rotfrukter, samt jordgubbar. Nationalparken Sierra Almijara, Tejeda och Alhama med många höga bergstoppar omringar Nerja och några av dem får snö emellanåt på vintern. Det är även nära till nationalparken Sierra Nevada där man kan åka skidor på 2.100 - 4.300 m höjd ca 5-6 månader om året.

  Balcón de Europa är Nerjas mest kända landmärke och en central plats för stadens aktiviteter. En promenad längs med Balcón de Europa erbjuder spektakulär panoramautsikt över hela kuststräckan. Det finns tolv stränder som ligger inom eller nära Nerja och orten kan skryta med några av de vackraste stränderna på Costa del Sol. Det finns allt från små mysiga badvikar till stora sandstränder som Playa Burriana eller den härliga stranden Playa de Maro som 2013 röstades fram som den bästa i Andalusien och den 2:a bästa i hela Spanien! Kristallklara vatten och oslagbart landskap gör att stranden i Maro är en solklar favorit för många. En härlig och vacker utflykt är att paddla havskajak mellan Burrianastranden i Nerja till Maro. Det finns många gömda små badvikar, turkost badvatten, grottor och vattenfall. I ett spanskt TV-program drog man man slutsatsen att "Paradiset existerar och det är här i Andalusien."

  En av de mest populära sevärdheterna i området är de vackra droppstensgrottorna strax utanför Nerja. De upptäcktes 1959 av några pojkar från byn. Arkeologiska undersökningar har visat att
  grottorna är mycket gamla och de har fungerat som boplats för människor för upp till ca 15-25.000 år sedan, men det finns ännu äldre lämningar från människor som är ca 40.000 år gamla, vilket gör grottorna till en av de äldsta boplatserna som upptäckts. Året runt är det ca 20 grader varmt i grottorna. Vi rekommenderar verkligen ett besök!
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier