Pueblo Rocio / Costa del sol / Nerja / Spanien

Havsutsikt, pool, trädgård och takterass!

Utgångspris
220 000 €
Driftkostnad
936 EUR/år
Sovrum
5 Sovrum
Referensnummer
380 984

Här har du ett ypperligt tillfälle att få förvärva ett riktigt bra investeringsobjekt i Nerja!
Är du på jakt efter ett renoveringsprojekt med havsutsikt, privat pool, trädgård och takterrass? Missa då inte denna villa i Pueblo Rocio!
Endast 2,5 km från stranden och 1,7 km från Nerja centrum finner du denna fastighet med stora potential och möjligheter. Här finns en stor takterrass med en generös utsikt över hav och berg, samt en balkong och en stor tomt med privat pool. Dessutom finns tillgång till Pueblo Rocios gemensamma poolområde!

Denna fastighet består av två lägenheter, en lägenhet med 2 sovrum och ett med 3 sovrum, vilket dessutom erbjuder stora uthyrningsmöjligheter.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

Bilder
Sponsrade länkar
Owners photos
Owners photos
Owners photos
Owners photos
Owners photos
Owners photos
Owners photos
Owners photos
Visa alla 8 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Rum
Ekonomi
 • Renhållning:
  36 EUR/år
 • Samfällighet:
  900 EUR/år
 • Sammanlagd driftskostnad:
  936 EUR/år
 • Fastighetsskatt:
  490 EUR/år
 • Upplåtelseform:
  Småhus
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Nerja är en av de vackraste småstäderna i Spanien. Från början var Nerja en liten fiskeby som med tiden vuxit till en småstad med ca 21.000 invånare. Staden har lyckats behålla sin traditionella charm med vitkalkade hus utsmyckade med vackra smidesdetaljer. I "gamla stan" hittar man många smala gränder, flera helt utan trafik, samtidigt som alla moderna faciliteter man kan önska sig finns. Det finns ca 300 restauranger och tapasbarer i stan och självklart är paella en av rätterna som erbjuds på menyn.

  Ortsnamnet kommer från morernas tid. Nerja hette från början Narixa, som på arabiska betyder ungefär källa eller överflöd av vatten, och här i området finns flera naturliga källor och floder. Nerjaområdet är grönt och frodigt året om. Naturen är vacker och dramatisk och erbjuder många vackra vyer med höga berg och djupa dalar. Med ca 320 soldagar om året och höga berg som skyddar området från kyla och hetta känns klimatet för oss från norra Europa som sommar året runt och därför är det ett populärt område året runt. Området kring Nerja ligger i Europas enda sub-tropiska växtzon. Bönderna i området odlar mest tropiska frukter som mango, avacado, chirimoya, men även citrusfrukter och mandelträd finns det gott om. På vintern odlar de även vanliga grönsaker och rotfrukter, samt jordgubbar. Nationalparken Sierra Almijara, Tejeda och Alhama med många höga bergstoppar omringar Nerja och några av dem får snö emellanåt på vintern. Det är även nära till nationalparken Sierra Nevada där man kan åka skidor på 2.100 - 4.300 m höjd ca 5-6 månader om året.

  Balcón de Europa är Nerjas mest kända landmärke och en central plats för stadens aktiviteter. En promenad längs med Balcón de Europa erbjuder spektakulär panoramautsikt över hela kuststräckan. Det finns tolv stränder som ligger inom eller nära Nerja och orten kan skryta med några av de vackraste stränderna på Costa del Sol. Det finns allt från små mysiga badvikar till stora sandstränder som Playa Burriana eller den härliga stranden Playa de Maro som 2013 röstades fram som den bästa i Andalusien och den 2:a bästa i hela Spanien! Kristallklara vatten och oslagbart landskap gör att stranden i Maro är en solklar favorit för många. En härlig och vacker utflykt är att paddla havskajak mellan Burrianastranden i Nerja till Maro. Det finns många gömda små badvikar, turkost badvatten, grottor och vattenfall. I ett spanskt TV-program drog man man slutsatsen att "Paradiset existerar och det är här i Andalusien."

  En av de mest populära sevärdheterna i området är de vackra droppstensgrottorna strax utanför Nerja. De upptäcktes 1959 av några pojkar från byn. Arkeologiska undersökningar har visat att
  grottorna är mycket gamla och de har fungerat som boplats för människor för upp till ca 15-25.000 år sedan, men det finns ännu äldre lämningar från människor som är ca 40.000 år gamla, vilket gör grottorna till en av de äldsta boplatserna som upptäckts. Året runt är det ca 20 grader varmt i grottorna. Vi rekommenderar verkligen ett besök!
Sponsrade länkar
Klicka här för att börja använda kartan
Närliggande platser & landmärken

 • Vatten
 • 1,72 km
 • 8 min
 • 9 min
 • 34 min
 • Cafetería Restaurante Axarquía
  474 m
  Casa Grande
  1,04 km
  Restaurante La Taberna
  1,08 km
  Mesón Boni
  1,1 km
  Restaurante El PUENTE
  1,17 km
 • Parking nerja
  1,11 km
  I.E.S. Sierra Almijara
  1,16 km
  Colegio Público Nueva Nerja
  1,17 km
  CEIP NARIXA
  1,23 km
  Colegio Público Narixa
  1,24 km
 • Lidl
  393 m
  CEPSA E.S. Axarquia
  471 m
  Flohmarkt
  1,17 km
  Wochenmarkt
  1,19 km
  NERJA
  1,23 km
 • Nerja
  1,18 km
  Supersol Calle El Chaparil
  1,36 km
  transfer bus nerja
  1,39 km
  Nerja (Cuevas)
  3,8 km
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier