Balcones del Mediterraneo / El Peñoncillo / Torrox / Spanien / Nyproduktion

Prisvärda radhus med havsutsikt!

Pris
199 500 €
Boarea
ca 189 kvm
Driftkostnad
900 EUR/år
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
338 075

ENDAST 2 HUS KVAR! Balcones del Mediterráneo är ett modernt projekt, beläget i hjärtat av Costa del Sol, i en ort med det bästa klimatet i Europa, Torrox. Det ligger i en miljö där du kan njuta av natur, lugn och spektakulär utsikt över havet.

Sammanlagt finns det 28 stycken radhus i området. Radhusen har söderläge och flera terrasser där du kan njuta av Medelhavssolen hela dagen. Genomgående stilren inredning och hög kvalitet. Det finns ett gemensamt poolområde och trädgård. Närhet till golfbanor, stranden, havet och alla fritidsaktiviteter som Costa del Sol erbjuder. Endast 45 minuters bilfärd till flygplatsen och 30 minuters bilfärd till Malaga. Majoriteten av husen är sålda så passa på innan det är för sent!

Endast 2 hus kvar! D4 och D1!

Bilder
Sponsrade länkar
Prisvärda parhus med havsutsikt
Fantastisk havsutsikt
Ljust och trevligt vardagsrum med stort fönsterparti
Stilrent kök
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Vy från takterrass
Gemensamt poolområde
Med vackra bergstoppar i bakgrunden
Visa alla 10 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Planritning
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  ca 189 kvm
 • Bostäderna har olika storlekar mellan 159 kvm - 215 kvm
 • Rum
 • Tillträde
  År 2018/Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp
  Parhus
 • Byggnadsår
  2018
Övrigt
 • Förberett för AC i 2 sovrum samt vardagsrum.
Ekonomi
 • Avgift för gemensamhetsytor
  900 EUR/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  900 EUR/år
 • Beskrivning av kostnader
  Varje månad betalar man ca 70-80 € för gemensamhetsanläggningarna (pool, trädgård, rengöring), vilket ger en total på ca 900 €/år. Gavelhusen betalar 80 istället för 70 € då dem är lite större.
  Den årliga skatten (IBI) för bostaden uppgår till 600 €.
 • Upplåtelseform
  Småhus
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Torrox ligger endast 7 km från Nerja och består av 3 byar - Torrox Costa, Torrox Pueblo och Torrox Park. Det bästa klimatet i Europa sägs finnas här i Torrox. Det beror på att floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren och bergen runt omkring håller de starka vindar och dåligt väder borta så att det inte blir för kallt klimat på vintern heller. Området har över 320 soldagar per år. Klimatet i den här delen av Spanien är subtropiskt och det odlas mycket frukt i dalgångar och på bergssluttningar.

  Torrox Costa ligger längs med kusten och har flera fina stränder och en härlig lång strandpromenad där du kan njuta av solnedgången. Längs huvudgatan i byn hittar man affärer och på måndagarna även den lokala marknaden. Svänger man ner, 1 kvarter så kommer man till den fina strandpromenaden Paseo Maritimo som går från fyren El Faro vidare till den intilliggande byn El Morche. Strandpromenaden är kantad av restauranger. Byarna Torrox Costa och El Morche håller på och växer samman. Om några år när nyproduktionsprojekten direkt intill stranden är färdiga så kommer det bara vara en flodfåra som skiljer byarna åt.

  Torrox Pueblo är en mysig liten spansk bergsby som ligger med bekvämt avstånd till kusten och erbjuder förutom spanskt byliv, smala gränder och vackra vyer. Här klamrar sig de vita husen fast på bergssluttningen. På byns lite större torg finns barer och restauranger och byns kyrka. Vid det mindre bytorget finns en liten äldre kyrka från 1500-talet "Iglesia o ermita de San Roque". Omkring Torrox Pueblo, på landet eller som man säger i Spanien - på campon, hittar man många hus med natursköna lägen. Här i bergen finns också många vackra vandringsleder. Vyerna uppifrån bergen är otroligt vackra.

  Torrox Park är ett lugnt fint bostadsområde mellan Torrox Costa och Torrox Pueblo. Här hittar man även områdets campingplats. Det är endast 1 km ner till den härliga stranden vid Peñoncillo som har flera mysiga strandrestauranger som kallas för Chirungitos på spanska.
 • Kommunikationer
  Bostaden ligger 1,4 km från stranden med bil. Det finns en gångväg ner mot stranden som är kortare.
Sponsrade länkar
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier