Panorama Beach / Costa del Sol / Torrox / Spanien / Nyproduktion

Toppenläge direkt på stranden!

Panorama Beach
Utgångspris
177 000 €
Boarea
47 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
370 725

Inflyttningsklar nyproducerad lägenhet med stor terrass och havsutsikt i området Panorama Beach i Torrox Costa. Lägenheten har genomgående hög standard och mycket attraktivt läge! Terrass med söder- och västerläge på hela 63 m²! Det finns gemensamt poolområde med infinitypool och solterrass i söderläge med havsutsikt. Det finns en lång sandstrand med strandpromenad direkt intill området och det är nära till restauranger. Lägenheten är byggd 2018 i modern stil och har energieffektiv uppvärmning. Parkeringsplats i garage och förråd finns i källarplanet med hiss upp till lägenheten.

Projektet färdigställdes sommaren 2018, så lägenheten är inflyttningsklar!

Bilder
Sponsrade länkar
Fasadbild
Fasadbild
Områdesbild
Kök - byggföretagets bild från visningslägenhet
Varagsrum - byggföretagets bild från visningslägenhet
Terrass - byggföretagets bild från visningslägenhet
Sovrum - byggföretagets bild från visningslägenhet
Sovrum - byggföretagets bild från visningslägenhet
Badrum - byggföretagets bild från visningslägenhet
Badrum - byggföretagets bild från visningslägenhet
Områdesbild
Pool i söderläge
Visa alla 13 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Lägenhet och terrass i samma våningsplan. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vitt modernt kök med högblanka luckor, komplett utrustat med vitvaror. Sovrum med inbyggda garderober. Helkaklat badrum med dusch. Terrassen utanför vardagsrummet är på hela 63 m² , och har både söder- och västerläge.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  47 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Angiven boarea är konstruktionsyta, 5 kvm terrass med tak räknas in. Bostaden har även ytterligare 63 kvm öppen terrass. Total terrassyta är 68 kvm.
 • Rum
 • Tillträde
  Omgående
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2018
 • Grund
  Platta på mark
 • Stomme
  Betong
 • Bjälklag
  Betong
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Vatten
  Kommunalt vatten
 • Avlopp
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning
  Värmepump (Ny)
  Ålder: 2018
 • Jordat eller ojordat
  Jordat
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Internet via fiber finns i området.
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Stor terrass med havsutsikt på totalt 63 m².
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Privat parkeringsplats i garage samt förråd finns under källarvåningen på huset.
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Torrox ligger endast 7 km från Nerja och består av 3 byar - Torrox Costa, Torrox Pueblo och Torrox Park. Det bästa klimatet i Europa sägs finnas här i Torrox. Det beror på att floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren och bergen runt omkring håller de starka vindar och dåligt väder borta så att det inte blir för kallt klimat på vintern heller. Området har över 320 soldagar per år. Klimatet i den här delen av Spanien är subtropiskt och det odlas mycket frukt i dalgångar och på bergssluttningar.

  Torrox Costa ligger längs med kusten och har flera fina stränder och en härlig lång strandpromenad där du kan njuta av solnedgången. Längs huvudgatan i byn hittar man affärer och på måndagarna även den lokala marknaden. Svänger man ner, 1 kvarter så kommer man till den fina strandpromenaden Paseo Maritimo som går från fyren El Faro vidare till den intilliggande byn El Morche. Strandpromenaden är kantad av restauranger. Byarna Torrox Costa och El Morche håller på och växer samman. Om några år när nyproduktionsprojekten direkt intill stranden är färdiga så kommer det bara vara en flodfåra som skiljer byarna åt.

  Torrox Pueblo är en mysig liten spansk bergsby som ligger med bekvämt avstånd till kusten och erbjuder förutom spanskt byliv, smala gränder och vackra vyer. Här klamrar sig de vita husen fast på bergssluttningen. På byns lite större torg finns barer och restauranger och byns kyrka. Vid det mindre bytorget finns en liten äldre kyrka från 1500-talet "Iglesia o ermita de San Roque". Omkring Torrox Pueblo, på landet eller som man säger i Spanien - på campon, hittar man många hus med natursköna lägen. Här i bergen finns också många vackra vandringsleder. Vyerna uppifrån bergen är otroligt vackra.

  Torrox Park är ett lugnt fint bostadsområde mellan Torrox Costa och Torrox Pueblo. Här hittar man även områdets campingplats. Det är endast 1 km ner till den härliga stranden vid Peñoncillo som har flera mysiga strandrestauranger som kallas för Chirungitos på spanska.

  I Torrox finns många tillfällen att träffas och fira. Sista söndagen före jul firas Torrox festival av Migas. Migas är en traditionell maträtt från regionen som är gjord på stekt ströbröd, grön paprika och chorizo. Tusentals besökare är med vid festligheterna och får smaka på maträtten med vin till. Det är även musik och dans vid festligheten. I februari firas den nationella februarikarnevalen med gatumusikanter, tävlingar och parader. I Maj firas Cruces de Mayo, i juni Quema de Los Juas och i oktober Fair Torrox.
 • Kommunikationer
  Bussar finns till Malaga, Torre del Mar, Nerja, Almuñecar och Torrox Pueblo.
Sponsrade länkar
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier
  }