Duna Beach - 2

Duna Beach - 2


Torrox— Spanien— Nyproduktion

Duna Beach - 2



Torrox— Spanien— Nyproduktion

Nyproduktion intill sandstrand!

I Torrox Costa, ca7 km från Nerja, längs med kuststräckan mot Malaga kommer området Duna Beach byggas direkt intill stranden. Inflyttningsklart andra kvartalet 2020. Det finns lägenheter med 2 sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och helkaklade badrum, med priser från 194.000 €. Det finns även större lägenheter med 3 och 4 sovrum.

Lägenheterna har modern design och bra standard. De utrustas med stilrena kök och värmepump med A/C. I priset ingår även parkeringsplats i gemensamt garage och ett privat förråd! Alla lägenheter har uteplatser. I bottenplan blir det terrasser och högre upp balkonger med havsutsikt antingen med öster- eller västerläge, det finns även några med söderläge. Några av lägenheterna har även takterrasser med fin utsikt mot både hav och berg.

I området byggs även ett poolområde med infinitypool. Bostadsområdet ligger precis intill en fin lång sandstrand med strandpromenad. Det är nära till restauranger och strandbarer i både Torrox Costa och byn intill som heter El Morche.

Vänligen kontakta Mäklarhuset för mer information och visning på plats!


Referensnummer
385 587
Boarea
88 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2019-04-23

Mäklarhuset Fuengirola

Denna lägenhet på Duna Beach - 2 såldes av oss 2019-04-23. Se alla våra försäljningar i Torrox

Boka värdering

Cecilia Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.