Duna Beach - 2 / Torrox / Spanien / Nyproduktion

Nyproduktion intill sandstrand!

Boarea
88 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2019-04-23
Referensnummer
385 587
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Duna Beach - 2 såldes av oss 2019-04-23. Se alla våra försäljningar i Torrox

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Duna Beach - 2 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Torrox Costa, ca7 km från Nerja, längs med kuststräckan mot Malaga kommer området Duna Beach byggas direkt intill stranden. Inflyttningsklart andra kvartalet 2020. Det finns lägenheter med 2 sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och helkaklade badrum, med priser från 194.000 €. Det finns även större lägenheter med 3 och 4 sovrum.

Lägenheterna har modern design och bra standard. De utrustas med stilrena kök och värmepump med A/C. I priset ingår även parkeringsplats i gemensamt garage och ett privat förråd! Alla lägenheter har uteplatser. I bottenplan blir det terrasser och högre upp balkonger med havsutsikt antingen med öster- eller västerläge, det finns även några med söderläge. Några av lägenheterna har även takterrasser med fin utsikt mot både hav och berg.

I området byggs även ett poolområde med infinitypool. Bostadsområdet ligger precis intill en fin lång sandstrand med strandpromenad. Det är nära till restauranger och strandbarer i både Torrox Costa och byn intill som heter El Morche.

Vänligen kontakta Mäklarhuset för mer information och visning på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.