Nyckelfärdig lyxvilla / Mar Menor / San Pedro del Pinatar / Spanien / Nyproduktion

Nyckelfärdig lyxvilla, 3 sovrum, 2 badrum, inklusive allt i snabbväxande San Pedro

Pris
296 900 €
Boarea
111 kvm
Tomtarea
205 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
364 750

Denna nyckelfärdiga lyxvilla är till salu i den snabbväxande och populära staden San Pedro del Pinatar i området Mar Menor, Costa Calida. Villan är byggd med kompromisslösa materialval och är ritad av en av regionens främsta arkitekter.

Vi når fastigheten antingen genom en gågrind eller en bredare grind för att parkera bilen på tomten. Poolen ligger framför villan med tillhörande terass, idealt för måltider utomhus eller för att njuta av den Spanska solen. Huvudentrén ligger på framsidan av huset och vi kommer då in i loungen med kök och matplats i ljus, öppen planlösning. Bakom loungen finns en korridor med tillgång till ett sovrum, ett badrum och trappan som tar oss till andra våningen.

Vi går en trappa upp och hittar ytterligare två sovrum och ett badrum. De båda sovrummen har skjutdörrar ut mot en gemensam balkong med utsikt mot poolen.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet enligt SKI 8 av de 10 senaste åren!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 19 bilder
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp
  Villa
 • Byggnadsår
  2018
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplats på tomten.
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  205 kvm
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
Området
 • San Pedro del Pinatar är en stad i området Mar Menor som växer snabbt med ständigt ökande populäritet. Villorna är lokaliserade i den bästa delen av San Pedro del Pinatar med aktivitet året runt och närhet till alla typer av service. Endast 1300 m till stranden!
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier