Utmärkt golflägenhet / Murcia / Hacienda Riquelme / Spanien

Påkostad lägenhet intill Hacienda Riquelmes golfbanor i världsklass

Pris
129 000 €
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
375 576

Denna påkostade och välskötta lägenhet på 2 sovrum, 1 badrum med stor takterrass ligger på välskötta Hacienda Golf Resort intill de fyra banorna i världsklass. Dessutom finns tillgång till gemensamt poolområde, vackra trädgårdar, gym, padel och lekplats.

När vi kommer in i lägenheten så möts vi av en rymlig lounge med kök och matplats i praktisk öppen planlösning. Köket har öppnats upp och utrustats med stilrena köksmöbler, rejäla bänkskivor och kvalitativa vitvaror. Rakt framför oss har vi en mycket rymlig takterrass i L-form som utrustats med glasgardiner i två sektioner. Här kan man njuta av solen nästan hela dagen och ytan nyttjas även under de kallare månaderna. Vi rör oss vidare genom loungen och anländer i en korridor med tillgång till de båda sovrummen och det påkostade badrummet i centrum.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet enligt SKI 8 av de 10 senaste åren!

Bilder
Sponsrade länkar
 • Upplev bostaden genom virtuell verklighet på mobilen

  För att se VR - fyll i ditt mobilnummer nedan, så får du ett sms med en länk. Surfa sedan in på sidan och sätt mobilen i ett VR-set.

Visa alla 41 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Rum
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp:
  Lägenhet
 • Byggnadsår:
  2009
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplats och förråd under markplan.
Ekonomi
 • Upplåtelseform:
  Ägarlägenhet
Området
 • Hacienda Riquelme Golf Resort är en oerhört välskött urbanisering, känd för sina fyra banor i världsklass. Här har du dessutom tillgång till vackra trädgårdar, gemensam pool, padel, lekplatser och gym. Supermarket, övriga förnödenheter och vakt finns i samfälligheten som har nämnts som regionens säkraste.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier