Sök Meny
Såld

Komunnamn / Bälinge / Kyrkbacken 1

Unikt tillfälle! Prästgården i Bälinge med anor från 1850-talet är nu till salu! Här erbjuds stora ytor med härlig atmosfär, högre takhöjd och underbart läge invid ringlande å bara 10 minuter från Uppsala centrum. Den gediget byggda timmergården i två plan om ca 330 kvm, har 10 rum bestående av stor matsal och salong med ståtlig öppen spis samt allrum och 7 st. sovrum. Därutöver finns möblerbara hallar och generösa kattvindar.
Entréplanet erbjuder stort kök, matsal och salong i fil samt fyra sovrum, badrum, gästtoalett och luftig välkomnande hall och tambur.
Övre planet öppnar upp till ett generöst allrum med öppen spis, tre sovrum, badrum, flera klädkammare och rymliga kattvindar med utvecklingspotential. Källarplanet innehåller tvättstuga och pannrum.
Känn historiens vingslag och njut av den stora vackert uppvuxna trädgården, ca 3 041kvm, med fruktträd, buskar och blomster invid den vackert porlande ån. I grannskapet finns dagis, skola och matbutik. Pendlarvänligt med buss till centrum som går i närheten av huset.
Ett boende med stort mått av livskvalité!

Sponsrade länkar
Komunnamn / Bälinge
Kyrkbacken 1
Slutpris: 3 000 000 kr
Boarea: 330 m²
Driftkostnad: 90 608 kr/år
Tomtarea: 3041 m²
Rum: 7 sovrum
Byggnadstyp: 2-plan med källare under del av huset
Såld: 2010-04-01
Gunnel Persson Nordstrand Ansvarig mäklare
Gunnel Persson Nordstrand
Mäklarhuset Uppsala
Ansvarig mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!