Klinkendalsvägen 10

Klinkendalsvägen 10

Slutpris

2 850 000 kr


Brokind— LINKÖPING

Klinkendalsvägen 10


Slutpris
2 850 000 kr

Brokind— LINKÖPING

Välkommen till en riktig pärla i natursköna Brokind.

Välkommen till en riktig pärla i natursköna Brokind, med ett par minuters promenad till badstranden. På stor och mycket välskött tomt ligger denna enplansvilla med modern planlösning och med en totalyta på hela 208 kvm (104+104). Hela huset har under de senaste åren renoverats såväl exteriört som interiört. Planlösningen på entréplan har öppnats upp mellan kök, vardagsrum och hall vilket ger luftiga och trivsamma sällskapsytor. Interiören präglas av moderna material och färgval. Här finns gott om plats för hela familjen med tre sovrum på entréplan och gillestuga samt ytterligare sovrum en trappa ner. Stora lättskött trädgård med gott om plats för barnens lek och stoj, för den odlingsintresserade finns odlingssängar och ett flertal fruktträd och bärbuskar. Mot trädgårdssidan finns en generös altan i västligt läge med intilliggande uterum.

Brokind ligger mycket vackert inbäddat mellan skog och sjö, med fint iordninggjord badstrand med bad- och båtbryggor. Cykelavstånd till Viggeby naturreservat. Goda kommunikationsmöjligheter till Linköping, med bil eller expressbuss. I byn finns bl.a. en trevlig lanthandel med goda öppettider, dagis och skola samt ett aktivt föreningsliv; www.brokind.nu


Boarea/biarea
104/104 kvm
Driftkostnad
35 922 kr/år
Tomtarea
1 160 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.