Håtunabo 131 / Sigtuna - Håtunabo / Sigtuna

Rosenhill - Mycket välskött fastighet med pool och flera byggnader. Vacker Mälarvy i söder.

Slutpris
5 850 000 kr
Boarea
116 kvm
Driftkostnad
46 123 kr/år
Totalareal
3 365 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Håtunabo såldes av oss 2019-06-18.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Håtunabo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till den trevliga pärlan Rosenhill med vacker södervy mot Mälaren och med fantastisk trädgård!

En ovanligt välskött fastighet med välplanerad enplansvilla i vinkel byggd 1988, tillbyggd med uterum, vackert nyare Ballingslövskök, två helrenoverade duschrum samt 3 sovrum.

På den rymliga tomten finns även ett varmbonat välutrustat dubbelgarage med vidbyggd carport och förrådsdel, poolområde med pool på 3,5 x 6 meter, poolhus, vedbod/förråd, trädgårdsförråd och växthus, allt i mycket fint skick. Stor trätrall med trappa ned till poolen.

Trädgården har en mångfald av planteringar, buskar och träd, flera arrangerade uteplatser och från hela tomten den trevliga kontakten med Mälarens spegel i söder.

Byn där fastigheten är belägen, Håtunabo, ligger nära Erikssund på Sigtunasidan och omfattar ett drygt dussin fastigheter. Vid närbelägna väg 263 finns busshållplats för SL-buss mellan Sigtuna och Bålsta, skolbuss och flera långlinjer mot Arlanda. Avstånd till Sigtuna Stad är c:a 10 kilometer. På motsvarande avstånd når man även Bålsta och Upplands-Bro.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration