Lilla Brogatan 1 / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Unik takvåning mitt i stan

Slutpris
4 250 000 kr
Boarea
168 kvm
Avgift
10 167 kr/mån
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2016-10-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lilla Brogatan såldes av oss 2016-10-19.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik takvåning mitt i centrala Norrtälje. 7 rum, 2 badrum och 6 altaner/terrasser. Våningen har 5 sovrum, vardagsrum med värmande braskamin och härlig takhöjd där del av rummet är öppet till övre våningsplan där allrum/tv-rum finns. Alla dessa rum har tillgång till altan/terrass. Den största terrassen är soldäcket med entré till 3 av sovrummen, där du har sol mitt på dagen. Utanför köket finns också en mycket stor terrass med eftermiddags- och kvällssol. Hiss ner till garaget där garageplats finns. Utsikt över staden och Norrtäljeån ända ner till hamnen och Norrtäljeviken. Stabil förening som tillåter kapitaltillskott så att du kan minska månadsavgiften. Lugnt och tryggt läge. Ett fantastiskt boende utöver det vanliga. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration