Sök Meny
Såld

Norrtälje - Centrala Norrtälje / Lilla Brogatan 1

Unik takvåning mitt i stan

Unik takvåning mitt i centrala Norrtälje. 7 rum, 2 badrum och 6 altaner/terrasser. Våningen har 5 sovrum, vardagsrum med värmande braskamin och härlig takhöjd där del av rummet är öppet till övre våningsplan där allrum/tv-rum finns. Alla dessa rum har tillgång till altan/terrass. Den största terrassen är soldäcket med entré till 3 av sovrummen, där du har sol mitt på dagen. Utanför köket finns också en mycket stor terrass med eftermiddags- och kvällssol. Hiss ner till garaget där garageplats finns. Utsikt över staden och Norrtäljeån ända ner till hamnen och Norrtäljeviken. Stabil förening som tillåter kapitaltillskott så att du kan minska månadsavgiften. Lugnt och tryggt läge. Ett fantastiskt boende utöver det vanliga. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Centrala Norrtälje
Lilla Brogatan 1
Slutpris: 4 250 000 kr
Boarea: 168 kvm
Avgift: 10 167 kr/mån
Driftkostnad: 738 kr/mån
Rum: 7 rum, varav 5 är sovrum
Såld: 2016-10-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!