Sök Meny
Såld

ÅRE / Duved / Karolinervägen 67B

Perfekt läge för barnfamiljen!

Välkommen att köpa denna tomt med bra läge nära Duveds centrum. Anslutningspunkter för vatten och avlopp finns nära tomtgräns. Ej planlagt område som idag består av permanentboende.

Duved är en by en mil väster om Åre. Här finns ett eget lift- och skidsystem som är sammankopplat med Tegefjäll. Liftkorten gäller i hela Åredalen, från Duved till Björnen. I Duved finns även fint preparerade längdspår på 2,5, 5(elbelysning), 10 och 15 km. Turlederna som startar i Duved går först upp på Mullfjället och man kan sedan därifrån ta sig till Ullådalen, Åreskutans baksida, Huså, och även till Björnen. Duved erbjuder goda möjligheter till friluftsliv. Under sommarhalvåret finns markerade vandringsleder och här kan du även roa dig med Öringsfiske i älven och med vinterfiske i omgivande sjöar. I Duveds centrum finns några butiker, mataffär, sportbutik, hotell, restauranger samt dagis och grundskola med fjällinriktning tillsammans med en stor idrottshall med gräsplan.

Från Duved tar du dig enkelt med bussar och tåg. Tågstationen hittar du intill Duveds centrum. Bussarna avgår från hållplatser vid centrum. Vintertid går skidbussarna kontinuerligt från en hållplats intill Byliften. Bussarna går till Tegefjäll, Åre, Rödkullen och Björnen. Från denna hållplats går även flygbussen till Åre Östersund flygplats. Beslut finns om att bygga cykelväg mellan Duved och Åre under år 2016.

Sponsrade länkar
ÅRE / Duved
Karolinervägen 67B
Slutpris: 650 000 kr
Tomtarea: 1 158 kvm
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Åre England 3:200
Såld: 2016-12-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Köpa tomt? Tänk först på detta!
  Köpa tomt? Tänk först på detta!

  Att få möjligheten att bygga sig ett helt nytt hus förutsätter ofta en tomt. Det här ska du tänka på innan du slår till!

  Bostad / Sverige