Sök Meny
Såld

Norrtälje - Solbacka / Merkuriusvägen 37

Populärt radhus i Solbacka på lugn återvändsgata!

Nu finns det tillfälle att förvärva detta trevliga radhus i populära Solbacka!

Huset om 135 kvm ligger på en lugn återvändsgata. Idag består huset av 5 rok, med två sovrum men huset går enkelt att inreda med hela 5 sovrum om det behovet finns! Vidare finner vi här ett duschrum, gäst-WC, generöst kök med plats för matbord, trevliga sällskapsytor med värmande kamin och uteplatser på båda sidor av huset. Bilen får plats i garaget eller på uppfarten och för både trädgårdsredskapen och veden finns goda förvaringsmöjligheter i förrådet.

Här får hela familjen plats och tack vare de generösa umgängesytorna på flera plan kan vuxna, barn och tonåringar samsas i både stora och små sällskap. Det finns alltid en plats för alla oavsett om man vill umgås eller dra sig tillbaka!

Trädgården är lummig och insynsskyddad och här blommar en fantastisk Rododendronbuske och vackra äppelträd tillsammans med mycket annat . Med uteplatser på båda sidor samt möjlighet att gå runt huset utomhus, då byggnaden endast är sammankopplat till grannen på ena sidan, finns här en härlig känsla av frihet och här kan barnen leka.

I Solbacka bor ni i ett populärt område med närhet till flertalet skolor, förskolor, lekparker och mataffärer! För den som jobbar i stadskärnan går bussarna nära och för den aktiva finns det här fina cykel- och promenadvägar in till centrum eller längs hamnens inlopp. Till Norrtälje centrum är det ca 2,5 km med restauranger och butiker.

Varmt välkomna på visning!

(Besiktningsprotokoll kommer att finnas till visningen)

Sponsrade länkar
Norrtälje / Solbacka
Merkuriusvägen 37
Slutpris: 2 750 000 kr
Boarea: 135 kvm
Driftkostnad: 41 761 kr/år
Tomtarea: 347 kvm
Rum: 5 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-09-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige