Merkuriusvägen 37

Merkuriusvägen 37

Slutpris

2 750 000 kr


Solbacka— Norrtälje

Merkuriusvägen 37


Slutpris
2 750 000 kr

Solbacka— Norrtälje

Populärt radhus i Solbacka på lugn återvändsgata!

Nu finns det tillfälle att förvärva detta trevliga radhus i populära Solbacka!

Huset om 135 kvm ligger på en lugn återvändsgata. Idag består huset av 5 rok, med två sovrum men huset går enkelt att inreda med hela 5 sovrum om det behovet finns! Vidare finner vi här ett duschrum, gäst-WC, generöst kök med plats för matbord, trevliga sällskapsytor med värmande kamin och uteplatser på båda sidor av huset. Bilen får plats i garaget eller på uppfarten och för både trädgårdsredskapen och veden finns goda förvaringsmöjligheter i förrådet.

Här får hela familjen plats och tack vare de generösa umgängesytorna på flera plan kan vuxna, barn och tonåringar samsas i både stora och små sällskap. Det finns alltid en plats för alla oavsett om man vill umgås eller dra sig tillbaka!

Trädgården är lummig och insynsskyddad och här blommar en fantastisk Rododendronbuske och vackra äppelträd tillsammans med mycket annat . Med uteplatser på båda sidor samt möjlighet att gå runt huset utomhus, då byggnaden endast är sammankopplat till grannen på ena sidan, finns här en härlig känsla av frihet och här kan barnen leka.

I Solbacka bor ni i ett populärt område med närhet till flertalet skolor, förskolor, lekparker och mataffärer! För den som jobbar i stadskärnan går bussarna nära och för den aktiva finns det här fina cykel- och promenadvägar in till centrum eller längs hamnens inlopp. Till Norrtälje centrum är det ca 2,5 km med restauranger och butiker.

Varmt välkomna på visning!

(Besiktningsprotokoll kommer att finnas till visningen)


Boarea
135 kvm
Driftkostnad
41 761 kr/år
Tomtarea
347 kvm
Rum
5 rum (2-5 sovrum)
Såld
2017-09-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.