Vätövägen 15

Vätövägen 15

Slutpris

4 875 000 kr


Fågelsången— Norrtälje

Vätövägen 15


Slutpris
4 875 000 kr

Fågelsången— Norrtälje

Stor villa i toppskick och centralt läge

Stor villa i toppskick och centralt läge i Fågelsången. Hela 176 kvm i två plan med härliga sällskapsytor på övre våningen. Stilrent och ljust kök, luftigt vardagsrum med värmande braskamin och två stiligt renoverade badrum är några av de många fördelarna med huset. Idag finns 4 sovrum men ytterligare sovrum går att erhålla där matrummet är beläget. Stora altaner finns både i markplan och på övre våningen. Den stora altanen på husets baksida ligger i skyddat läge och här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Färdigt att njuta av sommaren och grillkvällar. Bergvärme installerat och fiber indraget.
För bilen finns en carport och en öppen plats intill. För cyklarna finns plats under skyddande tak. Intill carporten finns förråd för trädgårdsredskapen.
En kort promenad tar dig ner till stan där det finns pendlingsbussar mot Stockholm, Uppsala och ut i kommunen. Mycket nära till ett flertal förskolor och skolor för alla åldersgrupper. Nära natur och motionsspår.
Ett komplett och vackert hus som är totalrenoverat och genomgånget och kan jämföras med nyproduktion.
Välkommen på visning!


Boarea
176 kvm
Driftkostnad
40 220 kr/år
Tomtarea
996 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-08-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.