Sök Meny
Såld

Norrtälje - Fågelsången / Vätövägen 15

Stor villa i toppskick och centralt läge

Stor villa i toppskick och centralt läge i Fågelsången. Hela 176 kvm i två plan med härliga sällskapsytor på övre våningen. Stilrent och ljust kök, luftigt vardagsrum med värmande braskamin och två stiligt renoverade badrum är några av de många fördelarna med huset. Idag finns 4 sovrum men ytterligare sovrum går att erhålla där matrummet är beläget. Stora altaner finns både i markplan och på övre våningen. Den stora altanen på husets baksida ligger i skyddat läge och här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Färdigt att njuta av sommaren och grillkvällar. Bergvärme installerat och fiber indraget.
För bilen finns en carport och en öppen plats intill. För cyklarna finns plats under skyddande tak. Intill carporten finns förråd för trädgårdsredskapen.
En kort promenad tar dig ner till stan där det finns pendlingsbussar mot Stockholm, Uppsala och ut i kommunen. Mycket nära till ett flertal förskolor och skolor för alla åldersgrupper. Nära natur och motionsspår.
Ett komplett och vackert hus som är totalrenoverat och genomgånget och kan jämföras med nyproduktion.
Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Fågelsången
Vätövägen 15
Slutpris: 4 875 000 kr
Boarea: 176 kvm
Driftkostnad: 40 220 kr/år
Tomtarea: 996 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-08-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige