Sågstuvägen 31

Sågstuvägen 31

Slutpris

1 900 000 kr


Visättra— Huddinge

Sågstuvägen 31


Slutpris
1 900 000 kr

Visättra— Huddinge

Två rymliga rum och kök i behov av omvårdnad och kärlek. Trevlig planlösning med stora luftiga rum, mängder av förvaring samt en toppenfin balkong vänd mot föreningens gemensamma innergård. Samtliga ytskikt är i behov av renovering, detta gäller även kök och badrum. Här passar verkligen den gamla mäklarklyschan " något för den händiga" alldeles utmärkt = renoveringsbehov. Inre fond om 22 830 kr tillfaller köparen.

Från Visättra är det tio minuters promenad till pendeltågsstationen i Flemingsberg. Det är ett mycket expansivt område där det planeras för både bostäder och ett nytt affärscentrum. Med pendeltåget tar du dig till Stockholm C på 20 minuter. Området gränsar till Flemingsbergskogens naturreservat så den som uppskattar naturupplevelser har kommit helt rätt.


Boarea
65 kvm
Avgift
3 314 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-04-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.