Spegelgatan 3

Spegelgatan 3

Slutpris

6 550 000 kr


Landskrona

Spegelgatan 3


Slutpris
6 550 000 kr

Landskrona

Arkitekt Ulf Roos har tillsammans med byggherren skapat fulländad perfektion

Arkitektritad 1-plansvilla, signerad Ulf Roos, med inspiration från dansk 1960- och 70-talsarkitektur, där grundtanken varit att fläta samman flera huskroppar med olika syften och användningsområden till en dynamisk enhet. Villan präglas av jordnära färger med noga utvalda och estetiskt tilltalande material som skapar en exklusiv känsla. Boytan om 180 kvm bjuder på en central sektion med kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning, där känslan präglas av den generösa takhöjden och de stora fönsterpartierna inramade med oljad ek. I den södergående huskroppen med traditionell takhöjd finner vi en mer privat del med två sovrum, allrum, badrum och walk-in-closet. Den västliga sektionens korridor leder dig förbi ett lyxigt klädrum till "master bedroom" med e-suite-badrum i delvis öppen planlösning med rummet. Trädgården bjuder på pool med pooltak, uteplats för njutbara middagar, överbyggd loungehörna samt gästhus. Gästhuset på 18 kvm inrymmer förutom sovrum även pentry och dusch/wc. Stort garage med gott om förvaringsmöjligheter samt extra kyl och frys i fullhöjd.

Spegelgatan ligger på utmärkt läge för pendling då motorvägen till Malmö och Helsingborg nås inom några minuter. Läget erbjuder även närhet till skolor, golfbana, strandpromenad och restauranger.


Boarea/biarea
180/37 kvm
Driftkostnad
41 289 kr/år
Tomtarea
910 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-05-04

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Spegelgatan såldes av oss 2016-05-04. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Spegelgatan.

Boka värdering

Jonny Svantesson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.