Grönsångarevägen 8

Grönsångarevägen 8

Slutpris

5 000 000 kr


Linghem— Linköping

Grönsångarevägen 8


Slutpris
5 000 000 kr

Linghem— Linköping

Välkommen till Grönsångarevägen 8 - här finner ni ett hus utöver det vanliga. Stilrent och snyggt inrett med lyxiga materialval, nybyggt 2009! Entréplan med större vardagsrum i öppen planlösning mot det smakfullt inredda köket från HTH med genomgående Miele utrustning. Två sovrum, toalett med dusch samt tvättstuga. Från entréplanet når du ovanvåningen via en stilfull trapp i ek. Övre plan bjuder på två sovrum, stor walk-in-closet, allrum samt badrum.

Utvändigt finns ett stort altandäck om 100kvm där ca 18kvm är inglasad del och ca 18kvm utgörs av pool - och allt detta i söderläge!

Friliggande garage om ca 47,5kvm. Här bor du i populära Linghem med närhet till skola och barnomsorg. Aktiva idrottsföreningar samt goda pendlingsmöjligheter till både Linköping och Norrköping. Välkomna på visning.


Boarea
177 kvm
Driftkostnad
34 793 kr/år
Tomtarea
940 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-05-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.