Krogtäppan 106

Krogtäppan 106

Slutpris

3 650 000 kr


Jordbro— Haninge

Krogtäppan 106


Slutpris
3 650 000 kr

Jordbro— Haninge

Underbart radhus med hörntomt och garage i länga!

Med mindre än 30 min till centrala Stockholm ligger detta välplacerade radhus med garage i länga, hörntomt och generösa ytor fördelade på tre plan. För den stora familjen erbjuds här upp till fem sovrum, två badrum och välplanerade sällskapsutrymmen. Underbar natur och bilfria gator omfamnar området och den idylliska uteplatsen med uppvuxen trädgård utanför bjuder in till härligt umgänge och lata sommardagar.

På entréplan möts man av det inbjudande köket och det ljusa vardagsrummet som leder ut till uteplatsen. Tack vare sitt hörnläge med högt buskage finns gott om ytor för privat umgänge och den med gröna fingrar har alla möjligheter att skapa en egen oas på såväl fram som baksida av tomten och man kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. På mellanplan finns tre väl tilltagna sovrum varav det största sovrummet har utgång till balkongen som blickar över närområdet och den egna tomten. Det nyrenoverade badrummet med bubbelbadkar har lyxig inredning samt tvättmaskin och torktumlare. Vindsplanet består av ett stort rum öppet upp till taknock med ett minst sagt generöst ljusinsläpp.

Fastigheten är belägen i hjärtat av ett mycket trevligt, bilfritt och familjärt radhusområde med endast ett par hundra meter till populära skolor, uppskattad barnomsorg, utsökta kommunikationer och mångfacetterat lokalt centrum.
I det naturnära området möts svampskog, elljusspår för motionären och utomhusbassänger med historiska vingslag som 2000-årig järnåldersbebyggelse vid Jordbro gravfält.

Kontakta mäklaren redan idag! Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea/biarea
147/18 kvm
Driftkostnad
61 076 kr/år
Tomtarea
187 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-07-20

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Krogtäppan såldes av oss 2019-07-20. Se alla våra försäljningar i Jordbro samt även på Krogtäppan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.