Gropgränd 3

Gropgränd 3

Slutpris

2 475 000 kr


Övre Slotts— Uppsala

Gropgränd 3


Slutpris
2 475 000 kr

Övre Slotts— Uppsala

Charmig 2,5:a vid Övre Slotts!

I en lugn gränd i Uppsalas äldre historiska kvarter finner ni denna ljusa 2,5:a med mycket charm. Huset som är från 40-talet erbjuder många tidstypiska detaljer som högre takhöjd, djupa fönsternischer, stora härliga fönster och vackra trägolv.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på en hall med plats för avhängning och förvaring i två inbyggda garderober, ljust vardagsrum med plats för både soffa och matsalsmöbler samt utgång till liten balkong, rymligt sovrum med utsikt mot den lugna innergården, charmigt kök, intill köket finns ett rum som kan användas som matrum eller som sovrum och fräscht helkaklat badrum från 2011.

Brf Lenngrenska Gården är en välskött förening där värme, vatten, el (obligatoriskt tillägg som ingår i månadsavgiften), kabel-tv (grundutbud), bredband och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Till lägenheten hör ett källar- samt ett vindsförråd och som medlem har ni även tillgång till den fina lummiga innergården med gemensamma utemöbler och grillmöjligheter.

Här bor ni med fantastiskt läge med Slottet och Domkyrkan inpå knuten och bara ett stenkast från Ekonomikum, Universitetet och Engelska Parken. På kringliggande gator finns ett flertal caféer och ett antal restauranger med bl a svenskt, indiskt, thailändsk och italienskt kök. Till närmaste matvaruaffär, Luthagens Livs, är det fem minuters promenad och till centrum, med all tänkbar service, tar du dig på ett par minuter. I närheten har ni också Botaniska trädgården med möjlighet för avkoppling eller kanske en picknick i det gröna.

Välkommen hem!


Boarea
58.6 kvm
Avgift
4 101 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.