Grödingevägen 19a

Grödingevägen 19a

Slutpris

5 100 000 kr


Tumba— Botkyrka

Grödingevägen 19a


Slutpris
5 100 000 kr

Tumba— Botkyrka

Läge, läge. läge!

Med högt, fritt läge och strålande utsikt ut över nejden ligger denna härliga 70 - tals pärla. Tidstypisk arkitektur med fina sällskapsutrymmen i två plan. Idag finns fyra sovrum, möjlighet att omdisponera planlösningen till sju sovrum finns om så önskas. Dubbla vardagsrum, kök med matplats (och separat matsal) bastu med relaxavdelning & dusch. Samtliga ytskikt är av äldre modell men av finaste kvalitet och ytterst väl omhändertagna. På husets framsida finns en stor terrass om ca 30 m² samt balkong vilken löper längs med hela fasaden. Dubbelgarage med plats för två bilar samt plats för ytterligare två på uppfarten. Riktigt fint läge med skolor, förskolor samt Tumba C på nära promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
160/70 kvm
Driftkostnad
27 182 kr/år
Tomtarea
1 060 kvm
Rum
7 rum (4-7 sovrum)
Såld
2016-10-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.