Sök Meny
Såld

Åre / Mörsil / Ocke 229

Charmigt renoverat hus i härligt läge med utsikt över Ockesjön!

Idyll i Ocke med uthyrningsmöjligheter eller för dig med egen verksamhet! Välkommen till Ocke och detta otroligt charmiga hus som har en tilltalande planlösning med kök, vardagsrum i fil. Braskaminen centralt placerad i köket för extra mysfaktor. Badrum med golvvärme och massagedusch. Smart tvättutrymme under trappan som leder upp till övervåningen som inrymmer 2 sovrum samt liten wc och utgång till altan över farstukvisten. Bergvärme ger låga driftskostnader. Verkstadsdel om 250m² i 2 plan för egen verksamhet alternativt för uthyrning. Skoterled och elljusspår runt knuten.

Sponsrade länkar
Åre / Mörsil
Ocke 229
Slutpris: 1 400 000 kr
Boarea/biarea: 97/17 kvm
Driftkostnad: 32 975 kr/år
Tomtarea: 3445 kvm
Såld: 2016-10-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige

Andra liknande sålda bostäder

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!