Sök Meny
Såld

Norrtälje - Nya Österäng / Nya Österäng 60

Renoverat fritidshus med båtplats!

Rejält timmerhus med mycket charm som genomgående renoverats från 2013 till dagens fina skick. Här bor ni i ett lugnt naturskönt läge med vackra grönområden och närheten till havet. Härlig altan som erbjuder plats för stora sällskap under varma sommarkvällar med en öppen vy mot grönskade allmänning. Vinterbonat fritidshus med lantligt kök och delvis öppen planlösning mot sällskapsrum. Två renoverade gästhus som rymmer många sovplatser. Duschrum och separat toalett i anslutning till altan. Detta är en av få fastigheter med anslutning till samfällighetens brunn med åretruntvatten. Plan och grönskande trädgårdstomt, perfekt för umgänge, lek eller plantering. Endast 15 min från Norrtälje och 45 min från Stockholm. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Nya Österäng
Nya Österäng 60
Slutpris: 1 530 000 kr
Boarea/biarea: ca 32/5 kvm
Driftkostnad: 15 801 kr/år
Tomtarea: 2 181 kvm
Rum: 1 rum
Såld: 2017-07-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige