Terrilörsgatan 5, lgh A1303 / Kvarteret Klacksär / Östhammar / Nyproduktion

Äntligen släpps nya eftertraktade treor! Gavellägenhet med två härliga balkonger

Brf Saltvinden - tredje etappen
Slutpris
2 315 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 642 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-09-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Terrilörsgatan 5, lgh A1303 såldes av oss 2017-09-08.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarteret Klacksär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En av de sista treorna i huset! Invid inloppet till Östhammarsfjärden säljstartar vi nu tredje etappen av det attraktiva bostadsområdet Klackskär. Ett modernt och bekvämt boende med hiss och förråd i huset. Mycket trevligt planerad gavellägenhet med fantastisk balkong i söderläge från vardagsrummet samt ytterligare en balkong från köket. Stora fönsterpartier mot söder ger ett härligt ljusinsläpp. För den som uppskattar en vacker närmiljö med både natur och vatten är det här ett riktigt förstklassigt läge. Lägenheterna säljs med fasta priser. Genomgående hög grundstandard med kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens och helkaklade badrum. För dig som är med från start finns möjlighet att göra tillval för att skapa just ditt eget drömboende. Tillträde är preliminärt planerat till hösten 2018. Välkommen till ditt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration