Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Utgångspris: Kalkyl 1 395 000 kr
Boarea: 51 kvm
Avgift: 3 248 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 sovrum
Våning: 6 av 8 (Hiss finns)

/

Här finner ni en helt underbar bostad med extremt välplanerade kvadratmetrar vilket gör att den lämpar sig perfekt för både en och två personer. Man välkomnas av en rymlig hall med plats för avhängning och garderober för ytterkläder och skor. Vänder man sig åt vänster så når man ett trevligt sällskapsrum med plats för både det stora och lilla sällskapet. Stor inglasad balkong som ger känsla av ett "extra" rum. Sovrum med stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Kök med matplats som erbjuder allt man kan önska sig så som induktionshäll och diskmaskin. Badrum med dusch samt plats för tvättmaskin. Bostaden har genomgått en totalrenovering och domineras av sobra färger som vitt och grått. Här bor du ostört med stadens gemytliga puls alldeles runt knuten. Detta är ett hem att förälska sig i! Detta är en kommande försäljning, vill du anmäla ditt intresse eller veta mer vänligen kontakta ansvarig mäklare redan nu!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.