Sockerbruksgatan 9A

Sockerbruksgatan 9A

Slutpris

1 550 000 kr


Sockerbruket— Ängelholm

Sockerbruksgatan 9A


Slutpris
1 550 000 kr

Sockerbruket— Ängelholm

Ljus tvåa i toppskick på populära Sockerbruket

Här finner ni en helt underbar bostad med extremt välplanerade kvadratmetrar, vilket gör att den lämpar sig perfekt för både en och två personer. Ett unikt tillfälle att förvärva en lägenhet i toppskick där du kan flytta in på en gång! Du välkomnas av en rymlig hall med skjutdörrsgarderob och plats för avhängning av ytterkläder och skor. Vänder du dig åt vänster når du ett trevligt sällskapsrum med plats för både det stora och lilla sällskapet. Stor inglasad balkong som ger känsla av ett "extra" rum. Sovrum med stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Kök med matplats som erbjuder allt man kan önska sig så som induktionshäll och diskmaskin. Badrum med klinker och golvvärme. Bostaden har genomgått en totalrenovering och domineras av sobra färger som vitt och grått samt genomgående ekparkett. Här bor du ostört med stadens gemytliga puls alldeles runt knuten. Detta är ett hem att förälska sig i!

Välkommen på visning!


Boarea
51 kvm
Avgift
3 248 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2016-12-13

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Sockerbruksgatan såldes av oss 2016-12-13. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Sockerbruksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.