Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Huddinge
Lackerargränd
Pris: Kalkyl 2 850 000 kr
Boarea: 47 kvm
Avgift: 2 756 kr/mån
Driftkostnad: 378 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 5

Nyproduktion / Huddinge / Lackerargränd

Drömmen om en oas nära centrum förverkligas i Sjödalsterrassen 2. Ambitionen är att skapa en plats där energi och lugn går hand i hand.


Läs mer på hemsidan; http://veidekkebostad.se/sjodalsterrassen

Vår ambition är att skapa en plats där energi och lugn går hand i hand. En plats där det är lätt att leva, umgås och må bra med familj och vänner. Vänligen kontakta mäklaren för visning.
Ett boende i Sjödalsterrassen 2 erbjuder ett stort utbud av livskvalitet. Alla lägenheter får en uteplats eller balkong. Här finns både garage för cyklar och bilar. Uppe på taket skapar vi en riktigt härlig oas i form av en takterrass där det finns utekök med grill, matplatser och sittgrupper. På innergården är fokus på lek för de allra minsta men också avkoppling för vuxna.

Det är den lugna och sköna tillvaron som välkomnas i Sjödalen i Huddinge. Det nya stadskvarteret kommer att blandas med lokaler, grönska och inbjuda till en aktiv fritid för en modern livsstil. Nu inleds omvandlingsarbetet av Storängens industriområde och först ut är kvarteret Brandstegen.

Bussen den stannar utanför porten och på promenadavstånd ligger Sjödalsparken, Huddinge Centrum och Huddinge station. Huddinge centrum kantas av gator med små sidogränder. Runt Forelltorget och Sjödalstorget finns ett åttiotal kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek och systembolag. Kringliggande förskolor och skolor nås på nolltid eller några minuter via cykelvägar, kollektivtrafik och promenadstråk.

För dig som värdesätter en aktiv fritid finns det mycket att välja mellan. I närområdet finns Friskis & Svettis och Sats som bägge har ett stort utbud av gruppträning med bland annat jympa, yoga, spinning, gym och barnpassning. I närheten ligger också Rådsparken, med café, lekpark, utegym och andra aktiviteter för både stora och små. Österut breder sjön Trehörningen ut sig och där kan du plocka svamp, fågelskåda, bada eller ha en stilla picknick. Här finns även trevliga spår för en joggingtur och Sörmlandsleden passerar sjön. Trehörningen är en del av Paradisets naturreservat som är Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Även vintertid finns gott om utomhusaktiviteter. Gillar du längdskidåkning på finns b.la. Sörskogens el-ljusspår och gillar du utförsåkning tar du buss 714 till Flottsbro skidanläggning.

Sponsrade länkar
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  47 kvm
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Bilplats/Övriga byggnader
 • Garage, kösystem tillämpas.
Ekonomi
 • Avgift
  2 756 kr/mån
 • Hushållsström
  118 kr/mån
 • Varmvatten
  260 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  378 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  värme, kallvatten och Telia tripel play. Förbrukning för el och varmvatten tillkommer.
Föreningen
 • Benämning
  Sjödalsterrassen 2

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten