Karl Dahlgrensgatan 47

Karl Dahlgrensgatan 47

Slutpris

6 300 000 kr


Kanberget— Linköping

Karl Dahlgrensgatan 47


Slutpris
6 300 000 kr

Kanberget— Linköping

KUNGSVÅNING PÅ ATTRAKTIVA KANBERGET

Välkommen till Karl Dahlgrensgatan 47 och denna fantastiska våning högst upp i huset om hela 143 kvm i mycket gott skick. Våningen erbjuder hiss direkt in i lägenheten, två inglasade terrasser med fantastisk utsikt, braskamin, stora sällskapsytor, tre sovrum, två helkaklade badrum, fullutrustat kök med matplats samt tvättstuga.

Här bor du ensam på hela översta våningsplanet i lugna, stadsnära omgivningar med ett fritt och högt läge helt utan insyn. Våningen är ritad av arkitekt Hans-Peter Ewehag vid Brunskogs Arkitektkontor och är mycket välplanerad. Ett sällan återkommande tillfälle att förvärva en av Linköpings mest eftertraktade bostäder.

Bostadsrättsföreningen omfattas av fem bostadshus om totalt 35 lägenheter. Husen är färgsatta i en ljus tegelröd färg och ligger i en vacker parkmiljö med flera bevarade kulturhus mittemellan Linköpings city och Universitetssjukhuset.

I avgiften ingår både värme, vatten, kabel-tv och bredband. Parkeringsplats finns att hyra.

Välkomna på visning!


Boarea
143.4 kvm
Avgift
7 395 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-06-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.