Kungshusby-Östersta 18

Kungshusby-Östersta 18

Slutpris

4 610 000 kr


Östersta— Enköping

Kungshusby-Östersta 18


Slutpris
4 610 000 kr

Östersta— Enköping

Anno 1765

Vacker och charmig familjevilla med lantligt läge knappt 2 mil sydost om Enköping med ca 1 km till Ekaviken i Mälaren. Ursprungligen är detta ett soldattorp anno 1765 som idag är helt om- och tillbyggt, renoverat - allt ritat av arkitekt. De äldre detaljerna är bevarade och känslan av lantlig charm i kombination med moderna material och utförande gör detta boende unikt och trivsamt! Öppen planlösning, stora sällskapsytor och med en imponerande boarea om 265 kvm fördelat på 9 rum, varav 5-6 sovrum. Uppvärmning med bergvärme och frånluftsvärmepump bidrar till de låga driftskostnaderna. Välskött, stor tomt om ca 4 800 kvm med fina uteplatser. Friliggande garage. Fiberanslutning beställd. Barnvänligt område med närhet till skola F-åk 6 samt att skolbussar stannar vid vägen. Varmt välkomna på visning!


Boarea
265 kvm
Driftkostnad
31 000 kr/år
Tomtarea
4 816 kvm
Rum
9 rum (5-6 sovrum)
Såld
2017-09-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.