Bäckvägen 3A

Bäckvägen 3A

Slutpris

8 600 000 kr


Åre

Bäckvägen 3A


Slutpris
8 600 000 kr

Åre

Exklusiv trevånings-lägenhet mitt i byn!

Välkommen till denna unika och exklusiva trevånings-lägenhet belägen i Luxhuset mitt i Åre by. Ett lugnt och avskilt läge granne med Susabäcken, bara ett snöbollskast från torget.

Lägenheten har egen ingång på entréplan med rymlig hall, social planlösning mellan kök och matrum, helkaklat badrum, ett mindre sovrum och balkong i söderläge. På andra våningen finner du vardagsrum med högt i tak, braskamin och ännu en balkong i söderläge, helkaklat badrum med bastu och ett större sovrum med balkong i norrläge. På översta våningen finns lägenhetens master bedroom med stora fönsterpartier, snedtak med takfönster och helkaklat badrum. Totalt tre sovrum, tre badrum och tre balkonger, med hög standard på alla materialval! Möbler och inventarier ingår. Till lägenheten hör även parkeringsplats i nybyggd carport med förrådsutrymme, samt ett mindre skidförråd. Bostadsrättsföreningen är en stabil förening med god ekonomi.

För närvarande har lägenheten inte något uthyrningsavtal, men kan inbringa stora intäkter vid uthyrning året om. Med gångavstånd till tågstation, mataffär, restauranger, butiker, skidliftar och allt annat Åre by har att erbjuda är denna lägenhet en riktig dröm som du inte vill gå miste om.

Säljes med möbler och inventarier. Tillträde kan ske omgående.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
119 kvm
Avgift
5 067 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
1-3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-10-18

Mäklarhuset Åre

Denna lägenhet på Bäckvägen såldes av oss 2022-10-18. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Bäckvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.