Sök Meny
Såld

Örebro - Hagaby / Linnégatan 11

Sekelskiftesvilla!

Välkommen till Linnégatan 11, belägen på stor friköpt trädgårdstomt i populära Hagaby. Här erbjuds du som köpare en mycket smakfull sekelskiftesvilla med byggår 1907 på ca 131 kvm fördelat på 5 rok. Invändigt har villan genomgående ljusa ytskikt och här är det bara att flytta in. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a bergvärme som tillsammans med kamin bidrar till låg uppvärmningskostnad, dubbla kaklade badrum, smakfullt kök samt fiber mm. Stor friköpt trädgårdstomt om ca 900 kvm i söderläge. Huset ligger på cykelavstånd till flera skolor och förskolor, samt till Örebro city och Centralstationen. Nära är det också till fina motionsspår runt både Boglundsängens fågelreservat och Venaspåret. Vidare finns Rynningeviken och Osets naturreservat med fina strövområden, utomhusgym och sjön Hjälmaren intill, liksom lekparker och pulkabacke. Flera matbutiker, gym och restauranger bidrar till bra närservice. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info.

Sponsrade länkar
Örebro / Hagaby
Linnégatan 11
Slutpris: 4 100 000 kr
Boarea/biarea: 131/40 kvm
Driftkostnad: 22 633 kr/år
Tomtarea: 895 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige