Ekonomigatan 1 A

Ekonomigatan 1 A

Slutpris

2 925 000 kr


Limhamn— MALMÖ

Ekonomigatan 1 A


Slutpris
2 925 000 kr

Limhamn— MALMÖ

4:a Limhamn

I hjärtat av gamla Limhamn, omgivet av pittoreska kvarter med 100-åriga gathus och prunkade trädgårdar finns denna fina lägenhet. Ljus och funktion kännetecknar denna välplanerade lägenhet med öppna ytor mellan vardagsrum och kök. Här ges generös plats för samvaro. Hög materialstandard med köksinredning i ek, 2 st. helkaklade hygienutrymme varav ett med egen tvättmaskin och torktumlare. Tre fina sovrum och genomgående vackra parkettgolv i ek. Välplanerad hall med stor skjutgarderob snyggt indraget i nisch. Förvaringsmöjligheterna är goda med stor klädkammare, garderober och ett eget förråd i anslutning till carport. Stor inglasad balkong i sydväst som ger plats att njuta, tidig vår som en bit in på hösten. Promenadavstånd till Fiskehamnen, småbåtshamnen och Limhamns centrum som har ett livfullt och varierat affärsutbud där det finns något för alla smaker. Måste ses!!


Boarea
102.5 kvm
Avgift
6 032 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-06-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.