Ringvägen 126 / Västerhaninge / Haninge

Stilfull 2:a med centrumnära läge!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 689 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2019-02-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2019-02-08.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast 500 m till bekvämligheter samt med eftertraktat läge finns denna genomgående ljusa 2:a med balkong, stambytt badrum och rymligt kök med modern maskinpark. Lägenheten är ytskiktsrenoverad 2016, riktigt välplanerad och gott om förvaringsmöjligheter erbjuds. Bostaden är bekvämt belägen med mindre än 5 min promenadavstånd till såväl Västerhaninge Centrum med stort serviceutbud och utmärkta kommunikationer som till härliga natur, idrottsmöjligheter och strövområden vid Hanvedens natur och idrottsområde.
I Brf Ringen bor du bekvämt med en låg avgift och i en bra förening med de stora renoveringsarbetena bakom sig. Till lägenheten hör ett förråd och både barnvagnsrum, cykelförråd finns samt flera tvättstugor.
I den bekväma avgiften ingår TV/Bredband, värme och vatten.

Varmt välkommen med ditt intresse eller till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration