Maria Winkvists väg 10 lgh 1405 / Solbacka Strand / Norrtälje / Nyproduktion

Fin balkong mot kvällssolen

Brf Havsvyn
Slutpris
1 675 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
2 785 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-09-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maria Winkvists Väg såldes av oss 2017-09-26.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen på våra söndagsvisningar som hålls i vår fina visningslägenhet i Solbacka Strand. Adressen är Maria Winkvists väg 8 A, plan 5. Kommande datum är den 12/3 och 26/3 tiden är mellan kl. 12:00-13:00.
Trevlig och välplanerad tvåa med fin balkong i västerläge mot kvällssolen. Helkaklat duschrum med klinkergolv och komfortvärme. Egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Bra förvaring med klädkammare från sovrummet.
Välkommen till Brf Havsvyn - högt och fint beläget med ett vackert naturnära läge i ett av Norrtäljes nyaste och mest efterfrågade område, Solbacka Strand.
Här erbjuds funktionellt planerade lägenheter om 1-3 rok med hög grundstandard, hiss i huset och stora balkonger. Samtliga lägenheter har genomtänkta planlösningar med en inredning som är framtagen för att leva upp till ett modernt och funktionellt boende. Helkaklade duschrum med klinkergolv där komfortvärme är standard. Kök från Ballingslöv och maskinell utrustning från Siemens. Möjlighet finns att göra egna tillval för att skapa just ditt drömboende. Produktionen är i full gång och inflyttning är planerad redan till början av 2018.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration