Velända

Velända

Slutpris

850 000 kr


NORRTÄLJE

Velända


Slutpris
850 000 kr

NORRTÄLJE

Lantbruksfastighet om 3 hektar med sjöutsikt, bara 15 min från Norrtälje!

Högt belägen och obebyggd lantbruksfastighet om ca 3 ha (29 090 kvm) endast 15 min från centrala Norrtälje med fin sjöutsikt över sjön Ösmaren vid vackra Velända. Tomten lämpar sig väl för en stor villa eller mindre hästgård då det är ett sammanhängande skifte, nära vägen, bestående av både åkermark och skog. Det finns många fördelar med lantbruksfastighet då du har möjlighet att arrendera ut mark, få avkastning för foder och driva lantbruksverksamhet. Fastigheten utgörs huvudsakligen av plan betes- och åkermark om ca 1,5 hektar, granskog om ca 0,5 hektar samt 1 hektar högt belägen och lättbebyggd mark att uppföra hus på.

Generös byggrätt då fastigheten ligger utanför detaljpanerat område, byggnation och eventuell avstyckning görs i samråd med Norrtälje kommun. Tidigare bygglov samt tillstånd för vatten och avlopp har beviljats av kommunen, som nu är utgånget, se bifogade dokument.

Omtyckt område med levande och engagerad byggd som har ett starkt idrottsintresse. I Drottningdal, ca 5 minuter från fastigheten, finns både förskola och skola för år 1-6 och fina elljusspår med vacker natur på. Kommunikationen sköts av SL Buss 645 som enkelt tar er både till och från Norrtälje. Varma sommardagar passar ett dopp i Bredsjön, belägen strax norr om fastigheten, perfekt!

Varmt välkomna att åka ut och titta på marken eller kontakta mäklaren för mer info!


Totalareal
2.9100 ha
Fastigh.bet
NORRTÄLJE VELÄNDA 1:51
Objekttyp
Övrigt
Inriktning
Hästgård
Såld
2019-02-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.