Velända / NORRTÄLJE

Lantbruksfastighet om 3 hektar med sjöutsikt, bara 15 min från Norrtälje!

Slutpris
850 000 kr
Totalareal
2,9100 ha
Fastigh.bet
NORRTÄLJE VELÄNDA 1:51
Objekttyp
Övrigt
Inriktning
Hästgård
Såld
2019-02-28
Bostaden är såld!

Denna gård på Velända såldes av oss 2019-02-28.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Velända är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt belägen och obebyggd lantbruksfastighet om ca 3 ha (29 090 kvm) endast 15 min från centrala Norrtälje med fin sjöutsikt över sjön Ösmaren vid vackra Velända. Tomten lämpar sig väl för en stor villa eller mindre hästgård då det är ett sammanhängande skifte, nära vägen, bestående av både åkermark och skog. Det finns många fördelar med lantbruksfastighet då du har möjlighet att arrendera ut mark, få avkastning för foder och driva lantbruksverksamhet. Fastigheten utgörs huvudsakligen av plan betes- och åkermark om ca 1,5 hektar, granskog om ca 0,5 hektar samt 1 hektar högt belägen och lättbebyggd mark att uppföra hus på.

Generös byggrätt då fastigheten ligger utanför detaljpanerat område, byggnation och eventuell avstyckning görs i samråd med Norrtälje kommun. Tidigare bygglov samt tillstånd för vatten och avlopp har beviljats av kommunen, som nu är utgånget, se bifogade dokument.

Omtyckt område med levande och engagerad byggd som har ett starkt idrottsintresse. I Drottningdal, ca 5 minuter från fastigheten, finns både förskola och skola för år 1-6 och fina elljusspår med vacker natur på. Kommunikationen sköts av SL Buss 645 som enkelt tar er både till och från Norrtälje. Varma sommardagar passar ett dopp i Bredsjön, belägen strax norr om fastigheten, perfekt!

Varmt välkomna att åka ut och titta på marken eller kontakta mäklaren för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn