Sök Meny
Såld

Norrtälje / Bergshamra - Löparö - Handfatet / Handfatet 4

Välskött hus med utsikt över skyddad havsvik

Högt belägen insynsskyddad naturtomt med utsikt över den skyddade havsviken Handfatet. Nere vid vattnet finns badbrygga och båtplats. Välskött hus med generösa fönsterpartier ut mot viken. Huset rymmer ett kök med matplats för 6-7 pers, två sovrum, duschrum med tvättmaskin, sällskapsrum med braskamin och inglasat uterum med träddäck. Här njuter du av en vacker plats med sjönära läge och lättskött naturtomt med plangräsyta perfekt för lek.

På tomten finns ett gästhus om ca 20 kvm med eget kök, uthus med vedeldad bastu och snickarbod. Optimalt läge mitt i skärgården med många badställen och omtyckta Ängsö nationalpark runt hörnet. På ön finns också gott om promenadstråk, fotbollsplan och midsommaräng. I närheten finns populära sjökrogar som Högmarsö, Furusund och Blidö. I Bergshamra ca 15 min bort finns livmedelsaffär, bensinstation, vårdcentral och busslinje 621 Norrtälje/Stockholm. Varmt välkomna!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Bergshamra / Löparö - Handfatet
Handfatet 4
Slutpris: 1 900 000 kr
Boarea: 60 kvm
Driftkostnad: 15 596 kr/år
Tomtarea: 2 117 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-08-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige